jasne. tylko wyraziłem opinie o zdjęciach, które mnie by nie przekonały do przesiadki z Canona na Nikona.
Wersja do druku
jasne. tylko wyraziłem opinie o zdjęciach, które mnie by nie przekonały do przesiadki z Canona na Nikona.
Jednak wszystko mozna zobaczyc jak sie chce :)Cytat:
Trochę dziwne te kolory, na moim monitorze wyglądają nieco fioletowo.
Osobiście nie podobają mi się.
Ja dalej twierdze ze ciezko wybrac z blin tescie pomiedzy 5d 85L i d700 i 85 1,4. ( z tymi samymi profilami)
tez zaswsze mozna przymknac jasne do tej wartosci. nie trzeba kupwac:)Cytat:
To kupuj same szkła 5,6 i ciemniejsze. Podobne odczucia ma wiele mam weselnych i babć. ,,Coś fotograf do d... bo wujki nieostre''.
chcialem zeby nie bybly jak znaczki pocztowe. co do galerii do wszystko w zrodle strony.Cytat:
Jedyne co mi się źle u Trampka ogląda to ten układ galerii, ale to nie wina body ani szkieł tylko programu w którym wygenerował zdjęcia!!!:)A może to ja mam za mały monitor?
hint: ctrl i scroll wszystko naprawi
Pod warunkiem sprowadzenia wszystkiego do wspólnego mianownika pt. Adobe standard, który IMHO skórze dobrze nie robi.
Zobacz sobie, co ten twój hint robi w Firefoksie... Za poziome galerie to ja bym twórcom wsadzał kaktusa w niewymowną, niech poczują co to brak ergonomii ;-)Cytat:
hint: ctrl i scroll wszystko naprawi
My sie chyba nie rozumiemy. [w galerii ktora widzisz ("goscie) d700 ma zainportowany profil canona 5d "portret" zobacz. chyba nie powiesz ze skora w tej galieri ma "dobrze nie zrobione"... co do adobe standard to sie zgadzam kiepsko to wygladaCytat:
Pod warunkiem sprowadzenia wszystkiego do wspólnego mianownika pt. Adobe standard, który IMHO skórze dobrze nie robi.
nie rozumiem. co robi? pomniejsza zdjeca bo o tym pisalem. co do galerii poziomych to mam zdanie odwrotne i tyle. w internecie jesli juz w galeriach/portfoliach zdjecia sie stykaja bokami to wlasnie w ten sposob, nigdy ni biegna pionowo. blogi to co innego.Cytat:
Zobacz sobie, co ten twój hint robi w Firefoksie... Za poziome galerie to ja bym twórcom wsadzał kaktusa w niewymowną, niech poczują co to brak ergonomii ;-)
Prawie dobrze, ja tam bym trochę tego czerwonego jednak zdjął. Wydaje mi się troszkę za bardzo agresywny, ale z obrazkiem ze swojej 40stki też tak często robię. A może to mój monitor? W prawdzie przyzwoity, ale niekalibrowany.
Wydawało mi się, że u ciebie ctrl+wheel scrolluje w poziomie, bo chyba głównie o brak sensownego przewijania kółkiem myszy się rozbija.Cytat:
nie rozumiem. co robi? pomniejsza zdjeca bo o tym pisalem.
DGCC, nie mniej jednak dla przeciętnego człowieka jest to dosyć nienaturalne.Cytat:
co do galerii poziomych to mam zdanie odwrotne i tyle.