dzieki adikPL, na focenie na pewno bedzie jeszcze wiele okazji :-) .. to jest taki specyficzny czas, potem juz mysle bedzie "z gorki" :-)
ps. pewnie bede musial w przyszlosci o jakims malym canonie dla nowej forumowiczki pomyslec :mrgreen:
Wersja do druku
no i lipa z pogodą, może jutro będzie trochę lepiej. zamiast plecaka i aparatu, wziąłem ze sobą plecak i parasolkę :( Nie wiem jak Wy ale ja potrzymuję chęć focenia w dniu jutrzejszym, jeśli tylko rano będzie znośna pogoda i jakaś osoba będzie chętna to jak najbardziej w okolicach 17 jestem gotów się stawić :)
No faktycznie pogoda jakby nam chciała zrobić na złość...
Ale jutro ma być jeszcze gorzej:
http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11741
Tradycyjnie, będziemy się umawiać kilka tygodni :-)
No szkoda, że akurat teraz się pogoda sypie, już czas świąt, porządków itd., więc pewnie kolejne spotkanie w grodzieńskiej cementowni :) Aha, na tym plenerku Nikiszowskim jeden z organizatorów mówił coś o comiesięcznych wypadach z aparatem w różne miejsca na śląsku, wszystkie info. mają być zamieszczane na portalu MM Silesia, więc trzeba śledzić tam zamieszczane informacje i ew. spotykać się też przy okaji tamtych "imprez". Miłego dzionka :)
Znaczy sie co.. odwolujemy dzisiejsze focenie? Bo nie barzdo rozumiem..
Pogoda faktycznie jest nienajlepsza, deliaktnie mowiac.. jakos reszta sie nie odzywa, wiec zakladam ze tez olewaja sprawe dzisiaj.. to i ja oleje :P
(i tym sposobem rozlozyl sie kolejny plener:mrgreen: )
Nie olewa, nie olewa, tylko patrzy co się dzieje. A tu leje od rana...
Myśle, że to sprawka Kuby - pewnie żal mu było :D
Jesli masz ochotę Modzel na jutrzejsze focenie bez względu na pogodę to ja też się piszę, możemy chować się we wiatach, pod sklepowymi parasolkami czy bramach i pstrykać ludzi z parasolami i ogólną słotę. Nie ma sprawy tylko daj znać, bo dzisiaj nikt (przynajmniej ja) nie olałem, tylko pogoda mnie skutecznie odstraszyła :(