Rowniez zadowolony posiadasz 350d. Do tego Sigma, wezyk i kilka drobiazgow. Niedlugo dojdzie 24-85 i moze 70-200L. Zmieniac nie bede, bo to na prawde swietny sprzet. Co najwyzej dokupie drugie body, zebym nie musial zaglowac szklami na reporterkach.
Wersja do druku
Rowniez zadowolony posiadasz 350d. Do tego Sigma, wezyk i kilka drobiazgow. Niedlugo dojdzie 24-85 i moze 70-200L. Zmieniac nie bede, bo to na prawde swietny sprzet. Co najwyzej dokupie drugie body, zebym nie musial zaglowac szklami na reporterkach.
A jak ja mam 400D to już się nie liczę ?
Miałem 350-tkę przez pół roku i byłem bardzo zadowolony, jej wymiary bardzo mi odpowiadały. Przesiadłem się na 20d przez tamrona 17-50, tami nie okazał sie lepszym, zdjęcia są takiej samej jakości, ale z zamiany puszek jestem bardzo kontent.
Od kilku miesiecy. Wczesniej bawilem sie kompaktem canona i stad znowu canon. Jest super. Ale zeby bylo naprawde fajnie trzeba szkiel. przy 70-300 IS USM zaczyna sie robic fajnie. Jeszcze krotka l-ka i bedzie bosko:)
mam :)))
no to ja tez sie meldule...szczesliwy posiadacz 350-tki od, hmmm jakies 4-5 miesiecy. Bardzo zadowolony choc zabawa i "miecho" to szkla ... aktualnie KIT, 28-135, 10-22 (ale jeszcze nim nie focilem czekam na przesylke), mocny plan (eBay) 50mm 1.8 a potem cos dlugiego... aha i statyw Manfrotto a Midi Ballem (bez statywu to ani rusz - tylko nie oszczedzaj - ja zrobilem i nie warto za nic w swiecie...) pozdro
tez mam 350tke
... mam i ja.
Ogólnie jestem zadowolony z aparaciku. W pewnym stopniu to ja, jak narazie, ograniczam jego możliwości :oops: .
Ale gdyby miał jeszcze lepszy AF (niekiedy problemy ze światełkiem 2.8 przy szerokim kącie :-( ) to było by już mocno gites .
od tygodnia 350d,
witam
od miesiąca mam i czekam na lepsze szkło
jedna wada - moje umiejętności a własciwie ich brak ;)