Popatrz na zaczes grzywki i na cechy charakterystyczne twarzy... Wszystkie trzy to moim zdaniem ten sam profil twarzy :P
Wersja do druku
Gunia, to na pewno ten sam profil;) spójrz na pieprzyk na brodzie;)
A kłaczki.... mnie też denerwują.. no ale przecież ich wszystkich nie wyszopuję;)
Micles, czy ja I już mówiłam tobie że Twoje życie musi być strasznie stresujące skoro dostrzegasz te wszystkie szczegóły? ;) Skoro tak dobrze Ci to idzie powiedz mi jeszcze na którym zdjęciu bardzo mocno ingerowałam w tło;)
A czemu :D Nie takie rzeczy się robiło ^^E tam... Jak nie mam pisać, to tylko powiedz :DJeżeli już gdziekolwiek, i miałbym wybierać jedno spośród tych trzech, to postawiłbym na 113. Argument nr 1 : http://87.98.187.104/micles/cb/dawid3haxed.jpg (Widać ostre, nienaturalne do uzyskania aparatem przejścia pomiędzy poszczególnymi fragmentami obrazu, na czerwono zaznaczyłem obszar, w którym prawdopodobnie było coś innego :D). No i argument nr 2, najczęściej najbanalniejszy z możliwych, ale często działa : poprzednie zdjęcia były nazywane normalnie (dawid01, dawid2) a to jest nazwane dawid3q co daje do myślenia :D
brawo;) tyle że po drugiej stronie też trochę pracy było;) Tam gdzie zaznaczyłeś praktycznie całe tło zostało domalowane pędzlem... po prawej str też trochę:) Wiedziałam ze to przejście koło ramienia niezbyt dokładnie zamalowałam ale mi się nie chciało już mazać;) Ale tragicznie nie wygląda chyba:)
A nazwa pliku akurat (to q na końcu) to sprawka imageshack;)
A pisz co chcesz, byle rozsądnie;)
Jakbyś nie zasugerowała, to bym się nie zorientował :D Gołym okiem widać dopiero jak już wiem gdzie tej krawędzi szukać, a tak to nie podpada :P
tej, faktycznie.. mea culpa.. :D
kolejne.
114.
Model wyglada troche jakby sie nie mogl w drzwi zmiescic ;-) A tak na powaznie... przesledzilem ten watek od poczatku i nic tylko pogratulowac talentu i znajmosci PS'a.
to jakos mniej mi się widzi...