hmm co do tego jezyka to mysle ze jest to tez sprawa taka ze nie wszyscy uzytkownicy forum mieszkaja w Polsce i jest to bardziej uniwersalne imho. Chociaz na poczatku tez bylem za tym by legitka byla po polsku... no ale co tam.
Wersja do druku
hmm co do tego jezyka to mysle ze jest to tez sprawa taka ze nie wszyscy uzytkownicy forum mieszkaja w Polsce i jest to bardziej uniwersalne imho. Chociaz na poczatku tez bylem za tym by legitka byla po polsku... no ale co tam.
Zawsze tez mozna ja zabrac na jakis wypad zagraniczny...
Cytat:
Zamieszczone przez Angmar
Możesz zapodać fotke jak to cudo wygląda ? 8)
Niemal każda legitymacja prasowa jest innam gdyz nie ma jednolitegoCytat:
Zamieszczone przez ripek
wzoru. Niemal kazdy wydawca ma swoj wlasny wzor legitymacji. Legitka taka zawiera dane osobowe posiadacza, podpis i pieczatke imienna redaktora naczelnego oraz adres redakcji. Na odwrocie: zasady uzywania legitymacji
A co, ciekawią cię moje dane osobiste, jak wyszedłem na zdjęciu itp.? Bo jak pousuwam to wszystko ze skanu to zostanie sam szablon, który przy odrobinie umiejętności w posługiwaniu się klawiaturą możesz wyszukać w Google.Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Poza tym wydaje mi się, że:
1. Pszczoła wyczerpał temat,
2. nie stoję przed komisją śledczą żeby udowadniać prawdziwość swoich słów... kolego Giertych :lol: :D
Żeby zaspokoić chociaż część twojego apetytu na wiedzę mogę ci powiedzieć, że "białko" mam z serwisu gazeta.pl. Jak już będziesz miał swoją z Canon-Board :mrgreen:, to może (unlikely, jak to gdzieniegdzie na świecie mówią) będziemy mieli okazję się spotkać gdzieś "w służbowym boju", to sobie wtedy moją obejrzysz.
Witam,
Czy jest szansa żeby taką legitymacje dostać?
Gdzie i ile trzeba wpłacić?
Pozdrawiam
Maciej
Tak dziwnie wszystko zanikło... cisza od kilku dni... ftp nie otwiera... czyżby idea legitymacji zamarła??
FTP padlo razem z zasilaniem ostatnio, juz powinno byc ok.
A co do reszty to ja tam nie wiem...
Poniewaz tych jezykow nikt nie rozumie (poza tambylcami).Cytat:
Jezyk angielski jest jezykiem uniwersalnym i nie widze nic dziwnego w uzywaniu go w takich wypadkach.Cytat:
W Niemczech bardzo czesto roznorakie legitymacje, plakietki itp., rowniez prawdziwe prasowe, sa w jezyku angielskim i nikt nie posadza ich posiadaczy wzgl. "wydawaczy" o jakies dziwne podteksty.
Mi osobiscie bardzo pasuje w j.ang., w Wiesbaden sie moze przydac, na roznych festach, zawodach itp. tutaj wbrew pozorom (i przesmiewkom Angmara) latwo sie czesto dostac blizej, Niemcy maja bardzo pozytywny stosunek do czlonkow takich roznych stowarzyszen i duzo ulatwiaja.
Przeciez jak nie chcesz takiej legitymacji, to nie bierzesz. Po co ten zbedny spam? Chcesz sie dowartosciowac?Cytat:
Powaznie? No to strasznie Ci zazdroscimy :lol: :lol: :lol:Cytat: