Dla mnie zdecydowanie najlepsza ostatnia 28:!: Taka tajemniczość jak z gangsterskiego filmu i odbicie w wodzie klasa :mrgreen:
Wersja do druku
Dla mnie zdecydowanie najlepsza ostatnia 28:!: Taka tajemniczość jak z gangsterskiego filmu i odbicie w wodzie klasa :mrgreen:
28, 26 doskonałe!!! na 27 przeszkadza mi kierowca ... na pierwszych winieta zbyt widoczna ...
pozdrawiam
Foty tego VW do bani. Bez pomyslu, kiepskie tlo standardowe ujecia szerokim katem w okolicach swiatel. Na allegro moze by sie nadaly ale do galerii watpie.
Natomiast ta sesja z BMW zdecydowanie ciekawsza. W tych pierwszych tlo szwankuje ... co za pomysl zeby takie auto focic na tle fabryki ? To ma mniej wiecej tyle sensu co branie super wymalowanej i ubranej dziewczyny do starego magazynu.
26 zdecydowanie najlepsze. Jedyne co bym w nim poprawil to tablica bo wyglada nienaturalnie. Moze zamiast zwyklej rejestracji jakis napis stojacy w kontrascie do calej sytuacji z golebiem ?
Dziś poddaję waszej krytyce dwa portrety.
29.
30.
w 29 oczka trochę ostrzej? :) chyba imho by lepiej było
seria z BMW świetna! szczególnie zdjęcia 25 i 26. Ktoś zarzucił, że sesja trochę na potrzeby allegro - nie do końca się z tym zgadzam, ale nawet gdyby to dlaczego takie zdjęcia nie miałyby być estetyczne, ciekawe i przyciągające wzrok??
Dziś dwa zdjęcia, mocno spontaniczne, nie szykowałem się*na robienie zdjęciówek, ale że pucha wpadła w ręce to nie mogłem sobie odmówić. Ostatnio też nowa zabawka dołączyła do pakietu software'u tzn. NIK Color Efex Pro, no to pojechałem dwa zdjęcia tym cudem programistycznym i prezentuję Wam efekty :)
31.
32.
mz
31. przesmażone
32. tło rozprasza
pozdrawiam
Fakt, że troszku brakuje rozmycia tła - dawaj gaussian blur ;)
Jakim szkłem cykane?