te dwa zjęcia 'smarkacz' były robione z fleszem? Bo widze wyrazny błysk w oku ;)
Wersja do druku
te dwa zjęcia 'smarkacz' były robione z fleszem? Bo widze wyrazny błysk w oku ;)
Chcesz tutoriala? A wystarczy jeden screen?Cytat:
Zamieszczone przez VDR
Jesli nie wystarczy, to polecam Kurs Fotografii National Geographic, calkiem dobre sa tez tutoriale w sekcji LEARN na www.photo.net. Za nauke Photoshopa proponuje sie na razie nie zabierac - lepiej najpierw nauczyc sie robic zdjecia ;-)
Nie, nie nosze flesza do ZOO, i czasami mam ochote udusic tepych ludzi, ktorzy z kompakcikow wala fleszem po oczach wszystkiemu, co w ZOO zyje i sie rusza Nie wiem skad taki blik w oku wyszedl, ale... nawet dobrze zrobil ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
słońce po prostu... a fleshopstrykaczy w zoo cegiełką. budowa na terenie zoo, daleko chodzić nie trzeba :evil:Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
Bebop - slonce bylo za chmurka ;-) Pewnie niebo sie tak odbilo - efekt niezamierzony, ale znalazl swoje miejsce w kadrze ;-)
Zas jeszcze wracajac do mojego poprzedniego posta - pewnie ktos za chwile napisze, ze poczul uklucie w sercu... bo myslal, ze tak dobrze posluguje sie PSem... a tu zonk :lol:
Coz... nie da sie wszystkim dogodzic ;-)
dla mnie zdjęcie ok. dobra motywacja? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
kavoo masz juz doswiadczenie w zoofotografii. Twoje zdjecia zachwycają. JEdynie `Dzieciak` mi sie nie podoba. Powinienes sprzedawa te zdjecia. Klienta nie bedzie najtrudniej znalezc.
Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Zebys sie przypadkiem na mnie nie zamachnal bo czasem uzywam w ZOO wspomagania AF z flesza ale nie bllyskam :roll: (niektore klatki kociakow postawione od polnocnej strony wnerwiaja mnie zacienieniem :? ).
bo brzęczeniu sprzętem Cię rozpoznam. poza tym pierwsza cegła to zawsze penetrator :-) wyłączający flesza. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ano są, nie zmienia to faktu, że wiele zwierząt na flesza źle reaguje. Człowiek pstryknięty fleszem w oczy też nie jest szczęśliwy.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Kursy National Geographic mam ;) Tutoriale z sekcji LEARN z pewnoscia przeczytam, nauczyc sie robic zdjecia - to w pierwszym rzedzie -- ale nauczyc sie wyciagac z tego co sie zrobilo jeszcze wiecej -- to tez rzecz warta nauki (no chyba, ze zdjecie jest tak spaprane, ze juz nic sie nie da zrobic ;p ;P).Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
wtedy zawsze warto do kosza ;-)Cytat:
Zamieszczone przez VDR