Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Ja się tego boję. Bo wtedy może wrócić Jan... :mrgreen:
Nie taki Jan straszny jak sie go pomaluje ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Ja się tego boję. Bo wtedy może wrócić Jan... :mrgreen:
no właśnie ;P, bo wtedy byś tu opowiadał, jak to systemowy Sony w Canonie jest najlepszy :P heheh
Martwi mnie taki mały RAW z tego mark IV. Czegoś w nim na pewno niema. Może porządnego koloru :(
Cytat:
Zamieszczone przez
asdf
Nie jestem Janeek, ale były swego czasu jakieś plotki o tańszej puszcze i matrycy "third party", no ale nie wiadomo czy/kiedy wypuszczą jakieś "tanie" FF.
na to też jest prosta odpowiedź - tanie ff odpłyneły teraz jest trend odwrotny - ma być drogo bo to maksymalizuje zyski - więc pewnie nie wypuszczą.
Tanie FF to bylo 6d, pytanie co i za ile bedzie teraz ( 6d za 9k) a jesli wypuszcza cos innego to jak bardzo go wykastruja i czy sie sprzeda.
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Tanie FF to bylo 6d, pytanie co i za ile bedzie teraz ( 6d za 9k) a jesli wypuszcza cos innego to jak bardzo go wykastruja i czy sie sprzeda.
Pamiętam jak 5D kupowałem nowe za nieco ponad 5 tys. zł, ale też dolar był inny. Po roku kupiłem w tej cenie drugie body, ale już używkę.
Cytat:
Zamieszczone przez
szwayko
Pamiętam jak 5D kupowałem nowe za nieco ponad 5 tys. zł,
Też za tyle kupowałem i to było "tanie" FF. 6D już drożej. I w ogóle potem wszystkie FF drożej. No ale przecież sprzęt tanieje...
Cytat:
Zamieszczone przez
LukasS
Nie widać bandingu.
na canon.pl jest już polska instrukcja do mark 4 :-)