Goomis, masz racje, bylo w kolorze, chcialem b&w wiec musialem co nieco przyciemnic...ale chyba perspektywa jest wiadoma ;) Dzieki ;)
Wersja do druku
Goomis, masz racje, bylo w kolorze, chcialem b&w wiec musialem co nieco przyciemnic...ale chyba perspektywa jest wiadoma ;) Dzieki ;)
To może i ja poddam się ocenie wyjadaczy forumowych. Z portretem dopiero zaczynam więc chętnie posłucham krytyki, rad...
fotosesja? ty zaczynasz? to poczatki? Jakbym ja tak zaczynała to pffffffff....domyśl się ;D
Jedyne co mi się nie podoba to, to co dopisuje wyobraźnia. Mam w głowie dorysowaną jej pozostałe cześci ciała i wydaje mi się, że przyjęła dziwną poze ;P Ale generalnie technicznie to gites, dawaj jeszcze.
Spokojnie, jestem za krótki jak na razie na to forum. Powoli, powoli, później spróbuję coś dorzucić.
Witam,
Mój debiut na forum i niemalże w życiu ;-)
Wklejam zdjęcie żony, proszę o opinie bardziej doświadczonych fotografów.
http://img21.imageshack.us/img21/9367/img2868l.jpg
sprzęt: 40d, 70-200 f/4.0 L
ustawienia: 1/30", f4, ISO 100 (eksperymentuje na manualu :???:)
po lekkim retuszu w PS
pozdr
gjd
człowieku po co ci taki czas??! nie mozna było iso 400 ustawic i 4x krótszy czas? przez to zdjęcie jest poruszone...
wiem wiem, zawaliłem z tymi ustawieniami, sprzęt mam od okolo tygodnia i dopiero się z nim zaprzyjaźniam. :oops:
mam nadzieje ze następne fotki będą lepsze.