I ja bym się chętnie wpisał na jutro, ale nie można być jednym zadem na dwóch weselach jednocześnie. Kieruję się nad bałtyk i życzę Wszystkim udanej majówki i dobrych pstryknięć:)
Wersja do druku
I ja bym się chętnie wpisał na jutro, ale nie można być jednym zadem na dwóch weselach jednocześnie. Kieruję się nad bałtyk i życzę Wszystkim udanej majówki i dobrych pstryknięć:)
dla mnie godzina niemozliwa do zrealizowania a i dojazdu nie mam:( bawcie sie dobrze:)
Jak ktoś ma auto to nas jest 3chętnych - micles, ja i Lucyna. Jak nie ma auta to nie będziemy.
Czyli nikt nas nie zabierze?
:(:(
Hm, czyli prawie nikt nie dojechał i pogoda też nie bardzo. W takim razie zostaję w łóżku:>
Jakieś plany na popołudnie?
To może coś na jutro...??
Chyba dobrze, że nie pojechaliśmy, bo dzisiejszy wschód najprawdopodobniej wyglądał tak samo jak ten z poprzedniego wypadu na Rogalin, i znowu trzebaby dorabiać słońce samochodowym reflektorem :D
aj szkoda że nie przeczytałam wcześniej, mogłabym nas wszystkich zabrać, ale pogoda faktycznie była taka sobie. Gdyby były jakieś pomysły na kolejne dni to odezwijcie się, jutro co prawda jadę na zawody crossowe ale potem jestem w miarę wolna a staram się każdą w miarę wolną chwilę przeznaczać na fotografowanie (w końcu trening czyni mistrza ;P)
pozdrawiam
To może jednak arboretum dziś w kórniku. Ja dziś tam będe.
Ja jechalem:)
Umowilem sie z kumplem, ale oczywiscie zaspal...wiec pojechalismy na stary rynek zrobic zdjecia jak jest pusty, ale slonca sie nie doczekalismy:/