Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez akustyk napisane jest przeciez ;) w Szwecji jest na ta date zapowiedziana konferencja Canona. czyli pewnie beda nowe pałerszoty, nowe iksusy, nowe drukarki, nowe kalkulatory, lornetki, skanero-drukarki... A na zagryche kiszone sledzie ;)
Cytat: Zamieszczone przez dr11 A na zagryche kiszone sledzie ;) exakt ;)
Cytat: Zamieszczone przez akustyk napisane jest przeciez ;) w Szwecji jest na ta date zapowiedziana konferencja Canona. czyli pewnie beda nowe pałerszoty, nowe iksusy, nowe drukarki, nowe kalkulatory, lornetki, skanero-drukarki... Jak mogłeś zapomnieć o faksach :mrgreen:
Powracając do tematu: na dpreview co raz więcej osób potwierdza 50D@15MPx (z poprawionym autofokusem) i szkła - chyba 18-200 IS i 24-70 IS.
A wiadomo czy 50D bedzie w FF?
Cytat: Zamieszczone przez KMV10 Jak mogłeś zapomnieć o faksach :mrgreen: przepraszam :-? prosze o lagodny wymiar kary i lekka pokute :oops:
Cytat: Zamieszczone przez Malin A wiadomo czy 50D bedzie w FF? Tak, będzie w cropie - ma być sprzedawane w kicie z 18-200.
Cytat: Zamieszczone przez gietrzy Tak, będzie w cropie - ma być sprzedawane w kicie z 18-200. Nie strasz :? ! Powiedz, że to nieprawda. Jasny gwint :!: To ile jeszcze będę czekać na nowe FF :evil: Jeszcze skończy się tym, że kupię "starą" 5-kę i tyle :-| . :D
Cytat: Zamieszczone przez BuRton Nie strasz :? ! Powiedz, że to nieprawda. Jasny gwint :!: To ile jeszcze będę czekać na nowe FF :evil: Jeszcze skończy się tym, że kupię "starą" 5-kę i tyle :-| . :D Ja chyba zrobie to samo... Lekko uzywane 5D body 3500 zł. Nie wiem czy sie opłaca czekac na nowe FF :-x
Cytat: Zamieszczone przez Malin Ja chyba zrobie to samo... Lekko uzywane 5D body 3500 zł. Nie wiem czy sie opłaca czekac na nowe FF :-x Żartowałem :D. Pełne opanowanie 8-). Pieniądze nie zbutwieją a jak już tyle wyczekałem to jeszcze te "kilka lat" :wink: poczekam :mrgreen:. Dla mnie nie było by problemu z 5D gdyby nie ten AF. Warto poczekać. :D