MM dodaje, Ty odejmujesz... ja zrozumiałem, że cena dla klienta to: X*70 + modelka/wizaż (plus!).
?
:mrgreen:
Wersja do druku
a - w takim razie to nie bylo tematu:)
Jak to jest kiedy ktoś rezygnuje ze stocka, na którym zostały jakieś niewypłacone środki, a nie może wybrać pieniędzy ze względu na limity wypłat? Miał ktoś taką sytuację?
Mam taki zamiar, chociaż jeszcze się zastanawiam i zbieram informacje na ten temat, w razie gdybym się zdecydował.
Nie lepiej jest po prostu usunąć pliki i "wisieć" z pustką zamiast wysyłać wniosek o kasowanie plików i konta?
Doczytam sobie jeszcze regulaminy jak to jest z pozostałymi na koncie $ i wtedy będę mieć pełną jasność.
Myślę, że w moim interesie jest trzymać się tego, żeby być fair wobec jednej agencji. Po prostu usuwam wszystko zostawiając w jednym miejscu.
Przepisywanie na żonę odpada, bo przecież i tak w portfolio będą te same zdjęcia, a to chyba wbrew panującym zasadom. Jeszcze doszłoby do tego, że zostanę posądzony o kradzież zdjęć i zablokują mi konto :)
Nie wydaje mi się, żeby iStock robił problemy, kiedy chcę być tylko dla nich.
A jaki rodzaj fotek najlepiej się sprzedaje na stokach? Mieliście jakieś problemy z PayPal-em czy też może z Money Brookers'em? Bo jakieś niepochlebne opinie chyba panują. Który wybrać do przelewów?
Czy ktoś jest zorientowany ile kosztuje wynajęcie fotografa na studniówke?
Ewentualnie jeśli jest ktoś zainteresowany i chce zarobić to proszę przesyłać ofery na PW
termin realizacji 11 listopada okolice Mińska Mazowieckiego