Z mojej strony ten weekend odpada, bo rodzinka sie zjeżdża na moją 18stke, więc wypadałoby być w domu :D
Wersja do druku
Z mojej strony ten weekend odpada, bo rodzinka sie zjeżdża na moją 18stke, więc wypadałoby być w domu :D
To jak ktoś chętny na piątek...
ja dopiero na sobote chętny, Madc0w zagrzejesz mi jakieś miejsce w furce ?
A co się dzieje w piątek i w jakich godzinach. Potencjalnie zainteresowany powiedzmy od 15stej.
czapa jak będę wbijał w sobotę to spx :)
To może listy zróbmy?
Piątek :
1.
2.
3.
Sobota :
1. micles
2.
3.
W sobotę to proponuję wschód słońca w Rogalinie (w końcu taki prawdziwy wschód, ze słońcem :D) + ewentualnie jakieś dziarskie modelki na wschód (+ strobing, mam do dyspozycji 2x yongnuo + co najmniej 1x 580II) + przeniesienie się po wschodzie gdzieś do miasta i zgarnięcie ewentualnych modelek, które na wschód nie chcą wstać.
Dobrze wykminiłem?
micles wschód słońca to okolice godziny 4
oo ja właśnie jestem za miclesem, jak tylko ktoś znajdzie dla mnie transport to na wschód się pisze ,)
Sobota :
1.Micles
2.Czapa
3. ?
No tak trochę później. Ostatnio siedziałem do 5:30 to gdzieś o 5:00 się zczaiłem, że zaczyna się robić jasno. Chociaż faktycznie, 4:00 to może być ta godzina, o której słońce zaczyna być widoczne. W każdym razie dla mnie zazwyczaj warunki są baardzo mało istotne, jeżeli tylko zdjęcia będą dobre.
Sobota:
1.Micles
2.Czapa
3. jesli ktoś by podwiózł to ja
4. i Olga:)