Odp: [słowiczek]zdjęcia...po prostu
Jak jest zimno, jest nieciekawie. Jak jest zimno i wieje jest jeszcze gorzej. Ale jak jest zimno, wieje i pada,to jest @""$50^+!3$$5!!!!,lub jak kto woli piiiiiii!!!!!:)
Dlatego tylko jedno zdjęcie.Btw, nie pamiętam, kiedy u mnie było słońce... dopada mnie deprecha...:)
111
Leśny widoczek
I fajny ten widoczek albo jama pod drzewem :)
Spróbowałbyś zrobić z tego HDR-a.
Kiedyś było tego dużo, tzn.korzeni i sosen rosnących na różnych pochyłościach. Jest ich tu dużo, naturalne kryją stare góry i kończącą się jurę krakowsko - częstochowską, nienaturalne to wynik intensywnych działań wojennych w tym miejscu. A z HDR-em poproszę cię o pomoc, bo kilka razy próbowałem i za każdym razem kiiiiichaaaa..... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Kiedyś było tego dużo, tzn.korzeni i sosen rosnących na różnych pochyłościach. Jest ich tu dużo, naturalne kryją stare góry i kończącą się jurę krakowsko - częstochowską, nienaturalne to wynik intensywnych działań wojennych w tym miejscu. A z HDR-em poproszę cię o pomoc, bo kilka razy próbowałem i za każdym razem kiiiiichaaaa..... :)
Fajne fajne :)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
A z HDR-em poproszę cię o pomoc, bo kilka razy próbowałem i za każdym razem kiiiiichaaaa.....
Przyślij mi na priva RAW-a.
Czasem fajnie pokombinować na cudzym zdjęciu,bo to bez odpowwiedzialnosci za efekt :D .
https://www.dropbox.com/s/7hwx7qczwi...icz22.jpg?dl=0
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Antek, ciekawa obróbka, jeszcze nie próbowałem z bw na naturze, ale dałeś impuls;)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
zysk, również niezłe, jakich czarów użyłeś, aby fota tak wyglądała?:)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
również niezłe, jakich czarów użyłeś, aby fota tak wyglądała?
Czasem coś przez przypadek sie w miarę uda.
Główna obróbka : ekstrakcja kolorów przy pomocy programiku
Tintii Photoshop Plugin (and standalone application)
Rzadko przydatny,ale jak się trafi ,to efekt super wychodzi,szybki,prosty.
Reszta w jakimkolwiek software.
Ps mi nie paca. Musiałbym pszęta zmienić. Albo dobrego freewara znaleźć:)
Program o którym napisałem i dałem link jest freeware jako samodzielny oraz plugin do PS.Ja uzywam tego freeware.