No i niestety wykrakałem, jest 16 i wlasnie wychodze z roboty, co za pech:((
Może następny plener wypali, dobrze by było mieć do siebie telefony, zawsze można się zdzwonić jak cos nagle wyskoczy.
Wersja do druku
No i niestety wykrakałem, jest 16 i wlasnie wychodze z roboty, co za pech:((
Może następny plener wypali, dobrze by było mieć do siebie telefony, zawsze można się zdzwonić jak cos nagle wyskoczy.
Ja już pisałem ale widzę znikł post:
biję się w piersi i przepraszam - spóźniłem się i bylem dopiero o 10.45. Przepraszam i do nast razu.
To kiedy następny plener ?
A czy ten się odbył? Kepasa?
W/g Mnie nie... i jakos tak zapal "wszystkich" zmalal... mowie o tym co bylo mowione w Policach...
Ja czasami tak mam że nagle w pracy awaria i muszę jechać, właśnie ostatnio to chyba wykrakałem.
A czy ktoś ma ochotę np w sobotę popstrykać?
Sobota-niedziela (25-26.04) będę się włóczył po Szczecinie.
Jakby ktoś miał czas, lub co ciekawsze - pomysł... chętnie się spotkam na jakimś fotografowanku. :idea:
Dzień dobry wszystkim :)
Bardzo dawno mnie tutaj nie było. Widzę że były jakieś pomysły na plenery ale chyba nic z tego nie wyszło (nikt się nie chwalił zdjęciami).
Panowie i Panie ! ! !
Mamy wolne 3 dni, od 1 do 3 maja. Więc skoro już wiosna nastała to może powrócimy w dobrze już znane nam miejsce czyli Police. Spotkamy się pogadamy, coś na pewno się wymyśli i znajdzie jakieś miejsce na kolejny plener. Pogoda ma być ładna więc nie będzie problemu w postaci "strasznie zimno dzisiaj i wieje" jak to było ostatnio.
Moja propozycja:
dzień: 2 lub 3 maja
godzina: od rana do zachodu ;)
Kto się pisze??>
Jestem 3go maja.
Szczecin - Park Kasprowicza 26 kwietnia 5.30
--------------------------------------------------------------------------------
Plener "Nowe spojrzenie na Park Kasprowicza" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Czwarty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników niedziela 26 kwietnia 2009 godz 5.30, przy wejściu do Teatru Letniego. Motyw przewodni pleneru - nowe spojrzenie na Park Kasprowicza o poranku. Czas pleneru ok. 2 godz. Zapraszamy.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.00 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka