Nie kraaacz :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Wersja do druku
Nie kraaacz :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
hehe 16-35mm :)Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Ja chyba jako pierwszy jestem w domu.. pomijajac Tomka, ktorego zawiezlismy pod granice (ma tam wyklady)
Cichego dopiero co na pociag odprowadzilem..
Birez z Pazurkiem o 21 wyjechali z Pragi, a Muflon z Lemina jada dopiero jutro.
Ogolnie ci co nie byli stracili wiele :) dziesiatki kilometrow marszu z aparatami w zgranej grupie, gigabajty landszaftow i wiele smiesznych sytuacji (pszczola macro, ktora zaprezentujemy niebawem)
Focilismy praktycznie non stop i w dzien i w nocy... na mrozach i deszczu...
Ci co twierdza, ze 300-setki, 350d i 20d sa malo szczelne grubo sie myla.. zreszta sami zobaczycie jak wygladaly nasze aparaty :)
Wytrzymywaly spokojnie mocno ujemne termperatury i dlugie deszcze, ktore zazwyczaj zlewaly nas po 23 przy foceniu nocnych panoram. Jednak warunki atmosweryczne zdawaly sie byc przez nas niezauwazane.. w koncu bylo co focic i bylo z kim focic..
pozdrawiam.. ide sie najesc i ogrzac (jadac przez gory notowalismy ~25 na minusie o godz 20-21 :) 0
Asterix dawaj fotki men, nie kaz nam czekac!
ps. to sie bonk chyba zabije po takim opisie... ;-)
Praga noca.. mam malo fot bo wiekszosc jest u Pazurka na databanku..
Tomek ma nowy dyfuzor.. nadaje piekny zafarb i minimalizuje cienie
"achh ten wyswietlacz Muflona..." chwila zadumy :)
Już żałuje że mnie nie było :( Asterix : w Katowicach mini zlot sie szykuje ;) około 16.02 ;)
Cyknalem podobny kadr w wakacje - ale wtedy to bylem beginner na maxa ( i tylko JPG min):(.Chetnie tam wroce z obecnie nagromadzona (skromna) ale znacznie szersza wiedza8)Cytat:
Zamieszczone przez Asterix
Silent, co do portretów z szerokim kątem to się nie oddzywaj, tej :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
swoją drogą Cichy ma super twarzowy berecik. serio serio :wink:
(ciekawe, czy buty były czerwone?)
no i qrde Cichy, dopiero teraz tu zajrzałem, było dać cynka, że jedziesz, to by się pomyślało coś nad tym, no qrde, no... :cry:
sigma 70-200@70 f11 13sec kilka klatek polaczonych
Most Karola
a to panoramka (oryginal 12,5tys px w poziomie :) )
Niom wiem, ze to most Karola 8) - supcio panorama - ktorym szklem cyknieta:?: Kurde fajna sprawa - chyba sie naumiec musze - mozesz dac jakies wskazowki na PM.Cytat:
Zamieszczone przez Asterix
Widze, iz masz wiecej szczegolow - no chyba, ze softem ostro dzialales( u mnie to tylko crop i minimalnie Levelsy).
Na moim Cropie jakos bardziej to wszystko swieci :( .
Zly pomiar i ustawienia ?? - jak wczesniej wspominalem kupilem Dslr w przed dzien wyjazdu - co chyba wsio tlumaczy