Ale ja chciałem bez dziurki !!!! :> Qrde ... Mam nadzieje że bez dziurki będzie :D:D:D Bo szkoda dziurkować lepiej w coś to włożyć ... Takie fajne są do identyfikatorów na smycz :]
Wersja do druku
Ale ja chciałem bez dziurki !!!! :> Qrde ... Mam nadzieje że bez dziurki będzie :D:D:D Bo szkoda dziurkować lepiej w coś to włożyć ... Takie fajne są do identyfikatorów na smycz :]
Witam!
Czy możnaby zamówić jeszcze identyfikator czy już sprawa jest definitynnie niestety zamknięta?
Przelew może pójść jeszcze dzisiaj z banku internetowego
PLEASE
Przeczytaj zanim napiszesz... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Kaiser
Widziałem, że w temacie jest zamknięty, ale stronę wcześniej jest napisane, że paczka i tak wraca do drukarni, więc... możeby można druknąć :)
Zapisy skończyły się już dość dawno. Trochę wcześniej jest mowa o tym, że (z dużym prawdopodobieństwem) będzie trzecia tura, więc wówczas będziesz miał szansę.Cytat:
Z tego co napisał Diodak wynika, że JUŻ WYDRUKOWANE identyfikatory wracają do drukarni tylko do dziurkowania.
Wiem, ale myślałem, że może da się coś zrobić.
TRZECIĄ turę popieram !
Jak myslicie? Po czwartej tez sie znajdzie jakis "ja tez bym chcial" a potem jeszcze cala setka takich na cala serie? :twisted:
Qrde nie mógł sobie każdy sam zrobić dziurki dziurkaczem?:> Już byśmy je mięli w naszych łapkach ... A ja NIE CHCE DZIURKI ! ! ! :P
Dla Ciebie bez dziurki tak jak chciałeś... specjalnie odłożyłem, ale wyślę razem ze wszystkimi na weekendzie ;).Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
Gadał dziad do obrazu.... :razz:Cytat:
Jeśli masz chłopie jakiekolwiek pojęcie o druku to nie pisz takich rzeczy i nie dręcz Diodaka :) Przecież wiadomo, że drukarnia się nie bawi w pojedyncze egzemplarze!