Odp: [ Rob644] Street foto -zapraszam do oceny
Okularki czas nabyć ,albo monitorek sobie nowy fundnąć może wtedy będą zdjęcia ostre.:mrgreen:
Reszty twojego posta nawet nie skomentuję szkoda mi na to czasu .
Pokaż chociaż jedno swoje zdjęcie streetowe ,poddaj je ocenie ,zobaczymy czy starczy Ci ( w co wątpię ) odwagi by skierować swój aparat w stronę ludzi i nacisnąć spust.
Krótko mówiąc Twój komentarz to żenada a pozowane zdjęcia streetowe (czyli za zgodą fotografowanego )to może być ciekawy pomysł:mrgreen::mrgreen:OPATENTUJ TO KONIECZNIE !!!!:mrgreen:
Po co ta napinka. @Mike7 ma sporo racji w tym co pisze.
Jeżeli czekasz tylko ma pozytywne posty, to czeka cię dużo pracy.
Zdjęć takich jak 243 lepiej nie zamieszczaj. Widzę, że idziesz na ilość. Szkoda tylko, że niektóre są zamieszczone po 2 razy, a inne się nie pojawiają tylko komunikat o błędzie.
Zdjęcia faktycznie nieostre , poruszone , dziwne kolory , nieciekawe . Dodatkowo nie widzę zupełnie bokehu a wręcz w tle są rzeczy . ludzie co przeszkadzają wręcz. I faktycznie nie wiem czy można je publikować na FO bez zgody obiektu. Nie rozumiem zupełnie Twojego ataku na oceniającego.
Można opublikować tylko jeśli obiekt jest częścią tłumu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Adam71
Zdjęcia faktycznie nieostre , poruszone , dziwne kolory , nieciekawe . Dodatkowo nie widzę zupełnie bokehu a wręcz w tle są rzeczy . ludzie co przeszkadzają wręcz. I faktycznie nie wiem czy można je publikować na FO bez zgody obiektu. Nie rozumiem zupełnie Twojego ataku na oceniającego.
Adam71 a jakiego bokehu się spodziewasz fotografując ogniskowymi 14 mm , 28 mm ?
Skoro nie można publikować to po co je w takim razie robić??
Jednym słowem powrót do robienia zdjęć kwiatkom ,muszkom ,ptaszkom ups.... z ptaszkami to też może być niezły pasztet, bo jak dajmy na to taki "ptaszek " jest własnością jakiegoś Pana toż to prawie akt się robi!!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkich komentujących
miałem coś napisać, ale ... chyba nie warto :(
zaglądać chyba też nie, bo autor zdjęć i tak wie lepiej :(
No i zamykamy wątek:mrgreen:
Proszę moderatora o usunięcie tej galerii i wyrejestrowanie mnie z forum