Jakby ktos mial czas to proponuje porobic sobie zdjecia mostow nad Warta. Woda jest od walu do walu, wiec fajnie wszystko sie odbija.
pozdrawiam
Wersja do druku
Jakby ktos mial czas to proponuje porobic sobie zdjecia mostow nad Warta. Woda jest od walu do walu, wiec fajnie wszystko sie odbija.
pozdrawiam
Kto śmignie z rana na ptaki któregoś poranka ?
Ja się piszę. Pytanie -kiedy?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
No i gdzie :)?
Ja jutro chyba pojadę na rozlewiska warty.
z rana?? na ptaki???Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
wolę wieczorem... na kociaki :mrgreen:
Cichy, a ty chcesz wypróbować swojego fulflejma? tylko, że teraz jesteś przecież krótszy o 0,6x... :wink:
acha, a tak apropos: rozmawiałem ostatnio z kolegą profesjonalnym ornitologiem, może chcecie żeby z niego wycisnąć jakiś bardziej profesjonalny wypad do jakiegoś nieodległego rezerwatu na te no, ptaki?
O której jutro?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
To może zróbmy inaczej . Podejrzewam, że większości nie będzie pasowało w tygodniu, a w weekend ma byc piękna pogoda. Może sobota lub niedziela raniutko bedzie odpowiadało?
Ja się piszę najchętniej w sobotę,niedziela w sumie też może być.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Czyli co, sobota rano o wschodzie słońca na łęgi jedziemy ? Tam nie ma możliwości, że nie będzie zwierzaków :) Dodam, że to dosłownie parę kilometrów na południe od starołęki.
=> Cichy
Którą godzinę w środku nocy masz na myśli pisząc "sobota rano o wschodzie słońca"?
Może też bym się wybrał...
Brzmi kusząco, tylko pobudka nieco mnie przeraża :D