Nie ma tego złego...Po zakończeniu tego możesz ogłosić następny dla spóźnialskich.:-D Ja na pewno chętnie wezmę udział.
Wersja do druku
macgyverku - przepraszam za maila typu pomieszanie z poplataniem
mam nadzieje ze jakos to ogarniesz i zdjecie wezmie udzial w zabawie..
wytlumaczenie (ale dziecko z podstawowki:P) --> wifi tu raz dziala raz nie
(a niestety od srody do niedzieli sie testuje i stad cale zamieszanie)
Ciekawe ile ostatecznie osób będzie :)
Po mojemu zaproponowałeś troszkę za dużo czasu.
Mnie tam pasiło, ale 7-14 dni by wystarczyło. A tak co niektórzy z deklarujących pozapominali, albo zaczęli za bardzo kombinować, stąd brak 1/3.
IMHO 24 osoby to i tak duży battle.
Dzięki za linka do "Centrali" :!: Wróciły jakieś wspominki z koncertu sprzed... 27lat? 8-) takie liczby zaczynają mnie wkurzać...
Ja pamiętam jeszcze Kryzys z końca lat siedemdziesiątych. Bez Brygada. Mam taki rarytas jak analog wydany we Francji tego zespołu z obwolutą, na której stoi, że muzycy francuscy solidaryzują się z muzykami polskimi. Co ciekawe płyta jest monofoniczna a jej wydanie zeszło się w czasie ze stanem wojennym. Niestety przepadła druga płyta wydana w Londynie gdzie na okładce był przewracający się Pałac Kultury. Ale w zamian były upojne wakacje a potem już płyty nie udało się odkupić. Też te cyfry mnie niepokoją.
Temat był trudny i stąd długi termin.
Żałuję, że nie mogłem wziąć udziału w battle'u. Chętnie zmierzę się ze spóźnialskimi w dodatkowej rozgrywce. Jako że nie umiem organizować battle'ów, proszę kogoś innego o podjęcie się zorganizowania go.
[OT]
micles : Posts Per Day: 4.64
Vitez : Posts Per Day: 8.67
Zgłaszaj posty, to może załapię się na kolejną czerwoną i znowu na jakiś czas będzie spokój.
[/OT]
Ankiety będą dziś wieczorem. W piątkowe popołudnie nie niestety zdążyłem a potem niestety nie miałem kiedy nad tym usiąść.
BRS: Wszystko jest z Twoim mailem OK, nie widzą najmniejszego powodu aby wykluczać Twoje foto :-)
Taniec z Gwiazdami się skończył to tylko patrzeć zdjęć i sondy:-D