Jeśli mam być szczery to kiepsko mi idzie wyostrzanie,więc wolę ,,sprzętowo'' produkować ostrzejsze zdjęcia.Może miałeś w rękach lepszy egzemplarz 50-ki niż mój.Ja już zdążyłem w miarę poznać możliwości mojego sprzętu i jednak wolę przymykać;)
Wersja do druku
Jeśli mam być szczery to kiepsko mi idzie wyostrzanie,więc wolę ,,sprzętowo'' produkować ostrzejsze zdjęcia.Może miałeś w rękach lepszy egzemplarz 50-ki niż mój.Ja już zdążyłem w miarę poznać możliwości mojego sprzętu i jednak wolę przymykać;)
W sprawie reszty zdjęć z Eski zapraszam do mojej mini galerii www.festyk.prv.pl
A teraz wrzucę zdjęcie w wczorajszego mini plenerku Bydgoskiego.
Londynek-tu nie ma policji...
Nikt nic nie napisze?Aż tak tragicznie?
Tytuł jakoś mi nie podpasował. Londynek, tu nie ma policji. Trochę nie kminie co ma smutne dziecko do tego, że nie ma policji. Do tego tytuł narzuca mi z góry jakąś interpretację, którą nie bardzo potrafię pojąć. Fotka jest ładna, b&w szczególnie;) Szkoda tylko, że się wali.
W sumie to nie miał być tytuł,lecz bardziej opis okolicy.Może rzeczywiście należało go sobie odpuścić.Bardzo żałuję,ale niestety nie miałem czasu na powtórkę ujęcia z prostym oknem.Może jeszcze kiedyś;) Dzięki za odwiedziny bo już straciłem nadzieję,że ktoś poza mną tu zagląda.
tak jak juz mowilem zdjecie oddaje klimat naszego Londynku, troche leci kadr, ale klimat trzyma ;)
mz rewelacja!!!
Dziękuję bardzo.Podbudowałeś mnie trochę bo skoro Ty napisałeś,że jest dobrze to już naprawdę musi być:)
poważnie klimat świetny (szczególnie ta "mała"):)
pozdr
Festyk fajna ta fota BW ... nieco za duza winieta ale ogolnie naprawde niezly strzal. Pozdrawiam