Witam serdecznie wszystkich forumowiczow
Duzo czytam malo pisze /oczywiscie na forum/ :-)
pozdrawiam
Wersja do druku
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow
Duzo czytam malo pisze /oczywiscie na forum/ :-)
pozdrawiam
Witam Wszystkich. Przeglądam forum od roku a dopiero teraz sie witam wstyd, ale trudno jeszcze raz WITAM!
oj peter, wstydz sie :mrgreen: ;-)
no i Witamy
EDIT: no i przypominamy wszystkim "nowym" o wypelnieniu pol: lokalizacja i wiek... jesli to nie problem ;-)
Witam wszystkich,
Żeby było jak należy, pragnę przywitać się (ponownie) ze wszystkimi.
Na forum zaglądam od ponad roku.
Kiedyś byłem tu nawet zarejestrowany, ale zapomniałem hasła :oops: a emial, który wtedy podałem jest już nieaktualny :neutral:
Tym samym byłem zmuszony do założenia nowego konta.
I oto jestem, ponownie 8-)
Jeszcze chciałbym pozdrowić kolegę z tego forum Polaco i jego ekipę, których miałem przyjemność wraz z moją ekipą poznać na festynie lotniczym Open House w Poznaniu.
Dzięki temu mogliśmy porozmawiać o fotografii, powymieniać się troszkę doświadczeniami i wspólnie pofocić latające maszyny 8-)
To chyba tyle :)
Pozdr.,
Tomek.
Jac juz uzupelniam Warszawa Bemowo :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Dzień dobry! Zastałem Jolkę?
Witam wszystkich na forum!
Ostatnio byla niecale dwa lata temu: http://www.canon-board.info/member.php?u=550 :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez lukasmaster
Witam wszystkich. troche czasu juz czytam to forum i w sumie nie odczuwalem potrzeby pisania czegokolwiek jeszcze, gdyz wszystkie moje watpliwosci zawsze ktos zdazyl juz poruszyc i co lepsze.. rozwiazac :) jednakze rejestrujac sie latwiej korzysta sie z forum. A skoro sie juz zarejestrowalem, to wypada sie przywitac :)
jedno moge tylko powiedziec. lustro cyfrowe to niezly odkurzacz kasy ;)
Witam wszystkich foto maniaków.
Witam wszystkich. Bardzo przyjemne forum więc się zarejestrowałem i dyskutuję :P