Dominika, ja Ciebie zamorduję za tą fotę :twisted: to za przejażdżkę po kalużach ?
Wersja do druku
Dominika, ja Ciebie zamorduję za tą fotę :twisted: to za przejażdżkę po kalużach ?
oj tam, bardzo ładna fotka :P
Zastanawiające jest jednak to, że w galerii z pleneru znajdują się 2 zdjęcia kucającego Xsardasa, przypadek czy może kuca on w wyjątkowo sexowny sposób? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a może koniecznie chciał pokazać swoje nowe stringi :mrgreen:
Ale panowie :D Ja nie miałem bielizny ;)
Plener "Miasto na wyspie" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Piętnasty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników, niedziela 28 marca 2010, godz. 10.20, w Świnoujściu, parking przy miejskiej przeprawie promowej, po wschodniej stronie.
Pociąg ze Szczecina do Świnoujścia odjeżdża z dworca Szczecin Gł. o godz 8.15, w Świnoujściu jest ok. 10.15, przeprawa promowa jest w niedalekiej odległości od dworca PKP. O godz 10.40 mamy prom do Swinoujścia.
Tematem pleneru jest „Miasto na wyspie”. Mamy za zadanie zrealizować go nie za pomocą pojedyńczych fotografii, ale spójnego cyklu zdjęć, w ilości od 5 do 9 szt. Będziemy fotografować wyspiarskie aspekty tego ciekawie ulokowanego miasta. Port, Uzdrowisko, nadbrzeżne bulwary, wszystko to co pozwoli ukazać na zdjęciach specyfikę położenia Świnoujścia.
Niestety tym razem nie będzie z nami specjalistów z SIGMA PRO CENTRUM, chłopaki są na targach fotograficznych w Łodzi. „Sklep z cukierkami” zamknięty L
Zapraszamy absolutnie wszystkich, dla których fotografia jest pasją i sposobem spędzania wolnego czasu.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
ja się wybieram
Ktoś się wybiera ?
W razie czego skąd mógłbyś zabrać kogoś do auta ? :P