a ktos go mogole wrzucil do aparatu?
- ciekawe co Vasia wymislil?
Wersja do druku
a ktos go mogole wrzucil do aparatu?
- ciekawe co Vasia wymislil?
Ja wrzuciłem. Nic nowego nie widze (może dlatego, że wcześniej nie instalowałem), AF Serwo tak samo. Mirror lockup nie dziala, albo nie umiem ;)
a wlonczyles w custom funktion?
włączyłem. ale już wiem, o co chodzi. Nie wyłączyłem trybu continuous...
[ Dodano: 14-07-2004 ]
Dzuniek, u nas się mówi: "dobrze mówi, dać mu WÓDKI". wtedy to jest jakis biznes w tym ;)
witam
wydaje się, że zmiany dotyczą, tłumaczenia menu C.Fn w pozostalych jezykach i niczego więcej
pozdrawiam
GRiD
No dobra Tomku, dać mu loda a potem na wódkę ;)
W tym nowym pliczku nie zwuwazyłem zmian,jak ktoś coś wyczai to piszcie.
ps. A moze jeszcze ktoś będzie potrafił spolszczyć menu?
Ten pomysł już był w tym wątku ... i umarł niestety :-(
aczkolwiek jakby ktos Wasi podrzucił pomysł to może by na to poszedł. Przed chwila zastanowilem sie czemu nie zrobil rosyjskiego menu (a moze o tym nie wiemy) ale moze po prostu zeby zastosowac cyrylice trzeba robic menu graficznie a nie znakowo. No ale w koncu polskie litery sa latwiejsze niz rosyjskie do wsadzenia w soft (IMHO).
Może poprawił domniemany feler z baterią? Boza tym to ja mam plik z 13 lipca, nie wiem, jak Wy :)
Pozdrawiam
Domniemany problem z bateria chyba byl juz poprawiony. W kazdym razie u mnie jest ok.
Kolejna wersja z 13lipca? Ciekawe co tym razem... ISO dwamiliony?
Cichy,to jak mozesz podaj linka bo na stronce go nie widze, jest tylko z 16 czerwca;Cytat:
Może poprawił domniemany feler z baterią? Boza tym to ja mam plik z 13 lipca, nie wiem, jak Wy