:evil:Nie ostre jak diabli... Jak je wrzucałem to też byłem nieostry, oj byłem :mrgreen:... Ale lipa. Trudno - edytować nie można więc zostaje jako przykład negatywny...
Wersja do druku
:evil:Nie ostre jak diabli... Jak je wrzucałem to też byłem nieostry, oj byłem :mrgreen:... Ale lipa. Trudno - edytować nie można więc zostaje jako przykład negatywny...
można mieć foto ostra kolorowa lub super moment.
Tu jako moment duży plus .
:)
No Rajd Szwecji to, to nie jest:) Śniegu jak na lekarstwo. Ale powiem Ci, że ten samochód jest mało fotogeniczny, jego nie da się dobrze sfotografować:) Próbowałem już wiele razy i nigdy efekt nie był zadowalający. Nie wiem co jest z tym autem nie tak, ale zdjęć nie potrafię mu zrobić. Albo zlewa się z tłem(chyba przez te barwy bojowe), albo nieostry.
Wracając do tego zdjęcia, to sama moment świetnie złapany
Ja na GSMP Sienna tez miałem problem złapać go w punkt, ale to przez to, że ma tak nasrane tych kolorów, piorunów i AF się gubi zwyczajnie :) Inni mieli podobne problemy mimo to, że było słonecznie i jasno :)
A ja myślałem, że to ze mną coś nie tak jest i nie mogę trafić w to auto:) Też mi się wydawało, że to przez te barwy AF nie trafia, tylko nie miałem z kim tego porównać. Teraz już wiem, że nie byłem jedyny, któremu się nie udawało:)
Mi się udało. Może było by ostrzejsze to zdjęcie z Lotosu gdybym je po zmniejszeniu wyostrzył, a że sam byłem nieostry... http://www.sendspace.com/file/bqi208
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Trochę śniegu było... Szkoda, że pratycznie cały drugi dzieś sypało...
Kajetanowicz w typowo zimowej scenerii, Dul trafiony w punkt. Gratuluję
Niestety przeszkadzał gęsto padający śnieg. Większość zdjęć ma brzydkie kropki i kropy...
Kajto bardzo mi sie podoba!
Swoja drogą zastanawiam się dlaczego auto jest zarejestrowane w Rybniku :)
Bo tam jest zarejestrowany/zameldowany jego Właściciel.