odnosze identyczne wrazenie po ich przezyciu ... zreszta wiesz ;-)
Wersja do druku
Dzięki śliczne :)
Czas chyba coś wrzucić..
Łabędzie, mgła, góry, zima, kwiatki... wszystko bardzo ładne ale lis mnie oczarował... Już widzę, gdzie postawie swoją poprzeczkę. Bardzo wysoki poziom. Gratuluję.
Od 3 do 7 same slicznosci.
Chcialem sobie kiedys wyspe z bliska obejrzec, bo mnie tez zaciekawila,
ale nie wiem, jak tam dotrzec.
50....piękności... cudowne kolorystycznie:)
Ewo :-), naczytałaś się już takich opinii bez liku, ale cóż możesz poradzić, że na forum pojawiają się ciągle nowi ludzie...
Jestem twoimi zdjęciami zauroczony. Historię z liskiem opowiedziałem i pokazałem już swojej żonie, później synowi (miałem dzięki temu okazję przeżyć ją kolejne dwa razy :-)). Nie pytałem później, komu oni z kolei będą pokazywać, ale takie prawdopodobieństwo niewątpliwie istnieje. Wielkie dzięki za dostarczenie takich możliwości...
Oczywiście lisek to nie wszystko :-). Jest spektakularny, dzięki temu, że jest tak bliski, prawdziwy i naturalny i dlatego, że go tak pięknie opowiedziałaś, ale przecież nie zasłania tych wszystkich klimatycznych fotografii otaczającej Ciebie przyrody. Dla mnie to chyba ta druga (czy też raczej pierwsza część) jest nawet ważniejsza. O ile nie trzeba mnie przekonywać do cudów, jakimi są fotografie "upolowanych" w naturalnym środowisku zwierząt, o tyle dzięki łabądkom we mgle i wszystkim innym prześlicznym obejrzanym tu światłocieniom, ogromnie zachęciłaś mnie również do pejzaży. Z jednej strony przez pokazanie zdjęć, a z drugiej poprzez subtelne opowiadanie o fotografowaniu i tej wielkiej dawce zapału i radości, które wszystkim Twoim zdjęciom towarzyszą.
Strasznie dużo dobrej roboty robisz...
Bardzo serdecznie pozdrawiam... :-))
taaa.... wyłazi z ciebie to "niezwyczajne" - i w zdjęciach i w opisach.Cudowne to wszytsko - gratuluję i ...zazdroszczę.Pozytywnie oczywiście :-).Dla mnie - 4 jest najnaj ale i pod całą resztą z rozkoszą bym się podpisał. Miło że jesteś!
ano:) czas by coś już wrzucić?:)
Eeeewwwaaaaaaaaa!
To jest (ewołacz) ;-)