Prawdziwy old-school-style! Standardowo w każdym mi coś nie pasuje,
1.23 ręka po przękątnej sobie leci, jest ważna i nagle... "ciach!".
modelkę z 1.22 połączyłbym z tłem z 1.24 i wyszłoby fajno.
Kolorki z 800tki super :D
Wersja do druku
Prawdziwy old-school-style! Standardowo w każdym mi coś nie pasuje,
1.23 ręka po przękątnej sobie leci, jest ważna i nagle... "ciach!".
modelkę z 1.22 połączyłbym z tłem z 1.24 i wyszłoby fajno.
Kolorki z 800tki super :D
No witam miclesa i japrzepraszam
micles tło jest to samo na obydwu zdjęciach, jedyna różnica to kadrowanie i odległość od modelki je różni :D
A ciachnięte kończyny no cóż...tak mi się widziało w momencie fotografowania. Są również i inne ujęcia z całymi kończynami ale....tam mina była nieodpowiednia :D
Dziękuję za wizytę i za ustosunkowanie się wszystkim :) jakby ktoś miał jeszcze coś do dodania lub ujęcia ;) to zamieniam się w "słuch"
No mój aparat tego nie widział tak jak twój ;)
Mi się 1.22 bardzo podoba.Kadr i kolory bardzo ciepłe i naturalne.Co do dwóch następnych komentarz pozostawiam dla znawców.Mi tam pasi, bardzo przyjemnie się ogląda.
Pozdrawiam.
1.22 ladny, poziomy kadr - według mnie (amatora) przyciety "tam gdzie trzeba" :) Prawdopodobnie jedynie mi się zdaje ale mam wrażenie, że njostrzejszy jest pukiel na grzywce a nie któreś z oczu.
1.23 jeśli to zdjęcie niepozowane to pogratulować, jeśli jednak pozowane i mógłbym zasugerować cokolwiek modelce to poprosiłbym aby ugieła ręce w łokciach i podparła naprzykład głowę lub wplotła dłoń we włosy, dotknęła kapelusza - generalnie trzymała je ciaśniej (ale to tylko moje idywidualne spojrzenie). poza tym kadr bardzo ładny, wystarczająco dużo miejsca przed modelką, poza noskiem bardzo miękkie cienie na twarzy
1.24 według mnie jest ok, odsunięte ramiona do tyłu (modelka podpiera się na odchylonych do tyłu rękach) mi nie przeszkadzają, gdyż ze zdjęcia domyslam się, że to robi i przyjmuję to za naturalne. Prawdopodobnie wydaje mi się ponownie ale mam wrażenie, że ostrość pada na czubek nosa (sądząc po ostrości wzoru na bluzce) Ogólnie zdjęcie miło się ogląda
Nie zajmuję się fotografią zawodowo (na forum również dopiero zaczynam :-D ), więc moja opinię proszę potraktować z "przymrużeniem oka" :)
Kiedy będzie coś nowego?
Jak się zrobi ;P nie mniej jednak miło że ktoś się domaga :D trochę motywacji nie zaszkodzi ;)
micles- ręka idzie i jest ważna ? wow:O. myślę, że na siłę szukasz jakichś usterek w tych zdjęciach, żeby coś komuś udowodnić.
paenka- moim zdaniem ta analogowa seria wymiata pod względem klimatu, pomysłu i stylizacji :] no ale co poradzić !!! ta nieszczęsna, ważna RĘKA ! no niedopuszczalne ;)!