Bardzo fajne choc widze to w kwadracie.
Model ciekawy, mam nadzieje ze masz wiecej.
Wersja do druku
Bardzo fajne choc widze to w kwadracie.
Model ciekawy, mam nadzieje ze masz wiecej.
Loome - dziękuję:)
kjoanna - Dzięki za dobre słowo:) ja do kwadratów nie mam jednak przekonania:) Model owszem bardzo ciekawy i mam z nim aż za dużo zdjęć - nie wiem które wybrać ;)
a więc kolejne:
112.
Fajnie tu u ciebie. Przegladalem caly watek (troche to trwalo, ale oplacalo sie). Moj faworyt to nowsza wersja 61 - Rewelka! bede tu zagladal, bo milo sie patrzy jak ktos sie rozwija i widac postepy.
PS: tak na przyszlosc - rezerwuje sobie kilka pytan odnosnie twojej obrobki w PeSie, na ktore mam nadzieje odpowiesz :cool:
pozdr. & udanych kadrow :wink:
ja chce jego nuumer :D <lol>
zdjęcia świetne, świetne! czym robione? bo mnie az ściska jak widze tę ostrośc i GO
111 bardzo ładne, świetliste i tak dalej, ale jednak tej czerni z bluzy bym tak mocno nie rozjaśniał.
112 jak dla mnie trochę chaos kadrowy, ale mnie nie słuchaj. Światło trochę niekorzystne, bo obszary pod oczyma (pewnie to już górne partie policzków) trochę za jasne w stosunku do reszty twarzy... No i ogólnie cienie też jakieś takie męczące (ten na prawej stronie twarzy megaostry i strasznie dziwny, a ten na lewej to z kolei wygląda jak malowany czarnym pędzlem na małym opacity)
Dodatkowo widać niedociągnięcie przy obróbce : obwódkę wokół cienia na ścianie, prawego barku i rękawa, oraz lewej krawędzi tułowia.
Czekam na ciasnego headshota :D
Papier - dzięki:) z chęcią odpowiem na nurtujące Cię pytania:)
Gunia - na MM jest;) Robione jak zwykle 50 1.4 i 350d, innej opcji nie posiadam:) Lepsza ostrość, głębia i wszystko inne może wynikać z większego mojego skupienia i zrozumienia sprzętu jaki mam. I innej obróbki, której caaaały czas się uczę:)
Micles;) - no to jedziemy;) 111 rozjaśniać nie trzeba było bardzo, bo światło było mocne;) No, tak czy inaczej taka koncepcja moja była, jasno i po oczach;)
112... ojej:D haha, no powstała tam jakaś dziwna obwódka (przy przesuwaniu suwaczków w LR jak przypuszczam), ale nie będę się już zagłębiała w ten szczegół;) nie przeszkadza mi zupełnie. Cienie są dziwne i poplątane i różnej... natury;) ponieważ zdjęcie robione było wewnątrz przeszklonego pomieszczenia o dziwnej konstrukcji (ten cień miękki) model - jako że siedział przy ścianie - dawał wyraźniejszy i mocniejszy cień. Chociaż może obwódkę tego mocnego cienia przy głowie usunę, bo faktycznie dziwna... ale to jak mi się będzie chciało;)
a tymczasem kolejne:
113 (pechowe? ;) )
tamten profil ma lepszy
troche mnie denerwują te kłaczki na sweterku... ;/
ale ogółem to very good madame
ale... to ten sam profil;)
Dzięki:)
No i to mi pasuje. Jedynie kicha z kolorkami tej bluzy nieszczęsnej :D Wyszły plamy z o wiele za dużym nasyceniem, np przy pierwszym od góry guziku bluzy, albo na lewym ramieniu...
a nie, na ostatnim jest lewy, a wtedy był prawy ( o twarz mnie chodzi)... ;)