Pozwolenie na oszczędzanie? Ja mam, że tak powiem, przykazanie ;)
A oszczędzanie wg mojej wife polega (m.in.) na niekupowaniu niczego, co w jakikolwiek sposób można połączyć z aparatem :twisted:
Wersja do druku
Pozwolenie na oszczędzanie? Ja mam, że tak powiem, przykazanie ;)
A oszczędzanie wg mojej wife polega (m.in.) na niekupowaniu niczego, co w jakikolwiek sposób można połączyć z aparatem :twisted:
Byles ty kiedys w sklepie kusnierskim? Mufka kosztuje 150-250zl, futro ok 10 razy tyle.Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Oczywiscie mowa o naturalnym, szytym recznie (bardzo czesto na miare) przez firmy kusnierskie a nie "futro ekologiczne z hipermarketu" :roll: .
Nie pisze tego na podstawie co moja dziewczyna mowi tylko jak ok rok temu chodzilem szukajac jej mufki na prezent (sam, bez doradztwa dziewczyny) to odwiedzilem pare salonow kusnierskich i sie napatrzylem na ceny :roll: .
Uwaga kierowana glownie do Polaco - mmsza dobrze mowi bo od 2,5k to sie ceny zaczynaja a nie koncza.
Mufki na szczescie sa w miare tanie i w tym roku kupie (rok temu bylo za cieplo na mufke) 8)
Moja prywatna Najwspanialsza z Zon na szczescie w futrach nie gustuje. Musialbym chyba bankrutacje oglosic. Choc 3 lata temu kupilem NzZ jakis plaszcz Lke, w cenie, w ktorej futra sie zaczynaja. Tez bankrutacja, ale zakup sie oplacil. Super wykonanie, uszczelnienie, lekkosc itp. a jak sie zachlapie to wystarczy mokra szmata plaszcz obetrzec i jest czysciutki. No a jak bym kupil plaszcz-KIT to pewnie tez by mozna by w nim chodzic, tyle ze prawdopodonie juz ze 2-3 kolejne egz. trzeba by dokupic ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
uwierzyla ? :mrgreen:
A moja zareagowała zupełnie przewidywalnie. Zobaczyła 350d i zapytała ile to kosztowało. Powiedziałem 2800 PLN i tyle. Ani radości, ani wkurzenia - typowa "angielska twarz". Za 2 dni zabrała mnie do MM, gdzie kupiła nowy TV, a ja mam do Gwiazdki dokupić do tego DVD lub kino domowe:???:Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Otstanio nawet wspiera mnie duchowo, gdy narzekam że inne wydatki nie pozwalają mi dokupić szkieł, ani 430EX ... "dokupisz w przyszłym roku, tym nie da się robić?? Nie żartuj, zobacz jakie mamy ładne zdjecia, musisz mieć wszystko naraz??".. Ze 3 razy mocno się zdziwiła, gdy na jej prośbę zostawiłem w domu czy samochodzie wędkę..aparat nie przeszkadza w spacerach :-)
Sama zaoponowala ze za cieplo i wybrala perfumy 8)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Chodzilo mi o pozwolenie na zakup (taki skrot myslowy) :)Cytat:
Zamieszczone przez GoTo
Wiec jednym slowem wychodzi tak jak mowilem. Lampa jest o wiele tansza niz dobre futro (bo o takim rozmawiamy).Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Panowie, tu żona :)
Nie Wasza co prawda ale czuję się w obowiązku wystąpić w obronie naszego dobrego imienia ;) To przecież nie możliwe, żebyśmy były aż takimi potworami, jak to opisujecie.