Myślałem, czekałem , szukałem .... zadzwoniłem do TOWERS-a i od razu kupiłem. Tak po krótce można powiedzieć o zakupach u TOWERS-a. Mogę się dopisać jako bardzo zadowolony klient. Wszystko przebiegło szybko sparwnie i bezproblemowo.
Wersja do druku
Myślałem, czekałem , szukałem .... zadzwoniłem do TOWERS-a i od razu kupiłem. Tak po krótce można powiedzieć o zakupach u TOWERS-a. Mogę się dopisać jako bardzo zadowolony klient. Wszystko przebiegło szybko sparwnie i bezproblemowo.
obudzilem sie wczoraj rano z 100% decyjza kupna obiektywu, kolo 10 wyslalem do towersa pm'a aby podeslal mi numer konta oraz zamiescilem adres na na ktory ma wyslac sprzet. dzisiaj po 15 kurier puka do drzwi, powiem szczerze ze mam wrazenie ze elektroniczny przelew bankowy idzie wolniej niz sprzet od towersa.
sprzet zapakowany wysmienicie, slowa to to za malo aby to opisac, to trzeba przezyc ;)
Również polecam towersa. Dzisiaj doszedł do mnie piękny Canon 1DMark3. Zero problemów. Polecam zakupy u niego.
pzdr
Ja również dołączam do zadowolonych klientów Towers'a! Zakupy u niego to czysta przyjemność. Towar pierwsza klasa, pachnący nowością, idealnie zapakowany, dostarczony w ekspresowym tempie.
Po raz drugi jestem zadowolony z zakupów o Towersa wszytko jak najbardziej ok
Towers RULEZ!! Jak kupować sprzęt to tylko u niego...! Trzy razy u niego kupowałem... i już każdy następny fotograficzny gadżet będe załatwiał u niego... no chyba, że rzuci handel sprzętem i zacznie hodować jedwabniki, to biada nam wszystkim!
Zrobiłem ostatnio większe zakupy u Towersa (10k), i jestem naprawdę zadowolony. Co prawda w paczce brakowało jednego elementu - BG-E4 ale po mojej interwencji telefonicznej zaraz został dosłany. I nareszcie mogę pracować na maxymalnych przysłonach. Zadnych BF ani FF- to naprawdę cieszy. 5D dobrze został dobrany ze stałką Canona i i z Tamronem 28-75. I w końcu mogę portretować moją 85tką na pełnej dziurze a nie na f4 jak z 30D bywało. Polecam tego sprzedawce.
Planując zakup body 5D i zachęcony pozytywnymi opiniami o Towers z tego wątku postanowiłem zamówić aparat własnie u niego. Przelew w środę wieczorem, w czwartek wysyłka, w piątek aparat u mnie w domu. Bardzo dobra cena, znakomity kontakt telefoniczny i emailowy, paczka solidnie zapakowania - pełen profesjonalizm. Mam wrażenie, że tak rzetelnych i słownych ludzi jest coraz mniej. Następne zakupy u Towersa. Polecam!
Nastepne zakupy u Towersa za mna. 40D i grip dotarly jak zawsze zapakowane pancernie. Nastepne zakupy oczywiscie w tym samym miejscu. Pozdrawiam. marekk_ok.
Z opóźnieniem, bo zakupu dokonałem dość dawno. Kupiłem tylko 50/1.4. "Obsługa" jak należy. Towers jest momentami dość zajęty, ale odpowiada na PW, GG. Szkło zapakowane "po bożemu". Paragon dojechał nieco później, ale bez zgrzytów. Wszystko cacy i zero zastrzeżeń. Jak uzbieram $ nieco, to pewnie się odezwę z następnymi klockami :-)