upss wysłałem ale na fakturze nr. seryjnego nie było - zobaczymy czy zapłacą...
Wersja do druku
upss wysłałem ale na fakturze nr. seryjnego nie było - zobaczymy czy zapłacą...
O zwrot moze wystapic osoba/firma ktora zakupila sprzet - to wydaje sie logiczne. Jesli wyslemy fakture z danymi firmy a podamy numer konta nasz prywatny to podejrzewam ze moze Canon nie wyslac gotowki.
Aby przelew dotarl i bank w Polsce go zaakceptowal to musi sie zgadzac nazwa wlasciciela konta i numer bankowy. Jesli dojdzie przelew z danymi naszego konta i nazwa firmy (nie nasze nazwisko) to w banku w Polsce moze zostac on cofniety z powrotem do Canona.
Moze byc tez tak ze Canon wysyla kase na konto i nasze nazwisko ktore podamy w formularzu - nie weryfikujac danych z kopia rachunku/faktury ktory wyslalismy.
Jesli dane sa inne (faktura i dane do przelewu) i jesli Canon je weryfikuje to moze byc duzy problem z odkreceniem tego.
PS
Swoj zwrot otrzymalem dopiero po 4 miesiacach.
Czy macie doświadczenie, jak to jest czy przy zakupie na firmę i wzięciu fakturki VAT przysługuje cashback ? Napisałem do Canona, ale ... zapomnieli pewnie odpowiedzieć.
Świt mi jeszcze takie rozwiązanie, że kupuję na paragon, paragon kseruję a w ciągu 7 dni na podstawie paragonu wystawian jest FV.
Ale może są inne możliwości ...
Pozdrawiam
Aby dostać cashback TRZEBA mieć fakturę albo paragon.
Podobno po wysłaniu papierów dostaje się maila z potwierdzeniem. Ile to trwa mniej więcej? Ja wysłałem tydzień temu i cisza... Ma ktoś może jakies doświadczenie w tej dziedzinie?
ja aparat kupilem w kwietniu, zaraz wyslalem wszystko do irlandii. Po 3 tygodniach przyszedł maj, ze niedlugo bedę mial kasę. czekalem na nią 7 miesięcy. czekawe czy jestem rekordzistą.... Zniecirpliwony pisalem do Firmy Canon, co jest grane. odpowiedz Pani z Canon Polska brzmiała w skrócie: Ja nie wiem, jak się zbierze więcej osób wyślę majla z zapytaniem do Irlandii, ale prosze się uzbroić w cierpliwość, oni odposują najszybciej po miesiącu. ŻENADA
Ja dostałem kasę w cztery tygodnie, nie wiem dlaczego niektórzy z Was musieli tyle czekać.