A czy ktoś byłby takmiły i zabrał sigmę 30mm/f1.4 (jeśli ktokolwiek ma)?jakby co to dziękuję
Wersja do druku
A czy ktoś byłby takmiły i zabrał sigmę 30mm/f1.4 (jeśli ktokolwiek ma)?jakby co to dziękuję
To ja w takim razie w ramach mozliwosci poprosze o cos szerokiego-tokine12-24/sigme10-20, i z gory dzieki:)
Ja niestety musze poinformowac organizatorow ze nie bedzie mnie na zlocie :( ubolewam ale coz wyskoczyl mi egzamin ktorego nie moge sobie odpuscic, mam nadzieje ze zrozumiecie, pozdrawiam
Jakaś cisza zapanowała, a ja bym się chciał dowiedzieć - czy już wiemy/wybraliśmy, czy chociaż były jakieś propozycje dotyczące piątkowego wieczornego spotkania? Jakś knajpka wybrana czy jak?????????
Bardzo chętnie spotkałbym się z Wami.
Gdyby plany się skrystalizowały - napiszcie gdzie i o której.
Ja niestety odpadam ze zjazdu :(, wypadło mi coś pilnego i nie będzie w piątek i sobotę w Krakowie :(, tak więc jak ktoś prowadzi jakąś listę to proszę o wykreślenie. No cóż może w przyszłym roku się uda.
Miałem jechać pociągiem, ale jednak jadę samochodem. Jak kto się wybiera z Łodzi lub okolic to mam trochę miejsca. Jadę w piątek po południu.
No ja jestem w Kraku już jutro, więc jestem jak najbardziej w piątek wieczór w knajpie :) Reszta rozkładu jazdy zlotu pewnie wyjdzie w praniu...