A ja sie niestety musze usunac z listy :? . 16-17 wypadl mi dyzur w robocie - dzis sie dowiedzialem. Przelozyc sie nie da :( (urlopy, "koledzy" itp).
Wersja do druku
A ja sie niestety musze usunac z listy :? . 16-17 wypadl mi dyzur w robocie - dzis sie dowiedzialem. Przelozyc sie nie da :( (urlopy, "koledzy" itp).
a co z ta Nawojka? zarezerwowal juz ktos miejsca?
wolalbym wiedziec wszystko juz w tym tygodniu, bo caly przyszly tydzien jestem na wakacjach..
Nie chodzi o to aby sie chwalic, tylko podzielic sie swoimi zdjeciami.. i doswiadczeniem :)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Grunt to nie bac sie krytyki, bo ta, jesli jest konstruktywna, potrafi przyniesc same korzysci.. o ile bedzie sie chcialo wyciagnac z niej wnioski :)
Tak wiec zachecam do przywiezienia ze soba fotek w formie papierowej.. i moze nieco wieksze formaty niz 10x15? :mrgreen: Ja postaram sie druknac kilka w A4.
Vitez Ciebie nie moze zabraknac :)
to ja sie tez podepne do pytania o Nawojke.. od 1 do 11 nie bede mial dostepu do forum wiec fajnie byloby juz teraz wiedziec co i jak :wink:
panowie, jestem dwa dni w pracy po urlopie, sami rozumiecie.
od soboty wezmę się za jakiś planik i organizację, Krzysiek to zatwierdzi i poprawi i coś zapodamy.
Pojawię sie.
Thorin: Weź tego Heliosa (jeśli jeszcze pamiętasz o co chodzi :P )
Co do starego portu to jestem przeciwny, głośna i mało sympatyczna knajpa (i mało miejsca na 20 osób). Moze bastylia?
Tia, bo bastylia nie jest glosna... juz predzej Re (z tym ze linka brak) albo Kryjowka moze...Cytat:
Zamieszczone przez canis_lupus
Zreszta ja tam sie na knajpach nie znam ;)
(Pozatym z bastylii ciezko wyjsc - ja przynajmniej mialem kiedys spore problemy ;) )
wyjść to wyjdziesz, siłą rozpędu :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez birez
wejść czasami gorzej
O ile sie wie w ktora strone sa dzwi ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
(i o ile nie okazuja sie zamkniete na klucz ;) )