może powinieneś być bliżej? w sensie: za szerokie te kadry?
Wersja do druku
Foty, tak hm... Bez pomysłu, z nudów, z braku szkolnych zajęć, za prośbą koleżanki. Komentarze te dobre i te z konstruktywną krytyką[szczególnie te] mile widziane:
1.
2.
i jedno szkolne:
Koniec zdjęć ze wschodu, wracam do normalnych pstryków codziennych;)
Pozdrawiam!
Drugie miejsce w battle "Komunia", debiut jeśli chodzi o taki fotki. Na fotkach moja siostra cioteczna. Zdjęcia robione 400D+50mm1.4[sprzęt pożyczony od wujka] i 350D+18-55 mm. Mam się rozwijać w tym kierunku, czy lepiej sobie darować?;) Moja pierwsza komunia:
1.
2.
3.
1 - hmmm nie wiem co powiedziec
2 - podoba mi sie ten zwrok i ta '' tajemniczosc '' ?
3 - raczje najlepsza z tych wszystkich
IMO 2 najlepsza, reszta mi sie nie podoba, z wcześniejszych 1 - portrecik b&w - super
1 naprawdę sympatyczny portrecik.
2 nie rozumiem - tło ma grać z czymś, czy nie? Trochę ponure i niewyraźne wg mnie.
3 śmieszne, sympatyczne, ale kadr jakiś nieteges. Może pion, może trochę przesunąć, nie wiem.
Koleżanka poprosila mnie, żebym zrobił jej kilka fajnych zdjęć. Chciałaby sobie stworzyć portfolio. Ocenicie te zdjęcia, czy do takowego portfolio się*nadają? Wiem, że są troszkę niedopracowane w obrobce, ale chodzi mi głównie o kadry i inne aspekty techniczne.
Z tym postem zaczynam nowe numerowanie fotek.
4.
5.
6.
Od dzisiaj jeden numerek dalej - zdjecie numer 7.
Jutro wrzuce jeszcze kilka. Pozdrawiam!
Pierwsze mi się podoba, tylko sugerował bym inną minę :p
Thx - czyli trzecie[6] zostawiam[poprawię tylko fioletowy zabarw w LD],
5 wrzucam inną wersję - bez całej ręki w kieszeni
a 4 - wyprostuje - prostowałem, ale krzywo:p
Ufff - całe szczęście nie są to jakieś straszliwe błędy, których nie da się naprawić;)