no to niedobre zjawisko.ja wlasnie potrzebuje taki pokrowiec który idealnie ma przylegac do pasa/biodra.macie jakies inne propozycje?
Wersja do druku
no to niedobre zjawisko.ja wlasnie potrzebuje taki pokrowiec który idealnie ma przylegac do pasa/biodra.macie jakies inne propozycje?
mam do niego Belt & Buckle
na samym passie nosi się średnio bo pas mocowany jest bardzo nisko, ale w połączeniu z pasem naramiennym nosi się bardzo dobrze i jestem zadowolony z tej konfiguracji
do tego toploadera w komplecei są jeszcze oprócz pasa naramiennego szelki do noszenia go na piersiach też bardzo fajne rozwiązanie na wycieczkach, sperzęt masz przed sobą i jest bezpieczny na nartach/snb/rowerze
mocowanie jest wymyślone bardzo dobrze do pasa b&B deluxe i szelek
obok lampy pod tele miesci sie np 17-40. W srodkowej przegrodzie tez cos wejdzie i pod puszka tez mozna cos wetknac (chyba, ze jest grip zamontowany do puszki to juz nic tam nie wejdzie).
fajnie .... dzieki wielkie za fotkę!
Co polecilibyście w zamian za Mini Trekkera AW którego obecnie posiadam i powoli się w niego nie mieszczę (świetny plecak tak przy okazji).
Myślałem o Lowepro Vertex 100AW albo 200AW - ktoś miał do czynienia z tymi plecakami.Ewentualnie jakiś zamiennik innej dobrej marki.
Plecak nie powinien byc za duży ma sie zakwalifikować jako podręczny w samolocie.
Dzięki z góry za sugestie.
Witam!
Doszla do mnie Domke F-3X orginalna ze stanow, swoja droga nie oplaca sie tam kupowac, nawet do UK jest clo (z hongkongu nie ma o dziwo nic nigdy). Cena za orginalna torbe wraz z padem do paska na ramie oraz clem wyniosla mnie 120 funtow. czyli prawie 650 - pewno w Polsce wyrwie za taka kase.
W kazdym razie, roznica miedzy nieorginalna podrobka z hongkongu (ktora kupilem miesiac temu) a orginalnym wyrobem jest glownie material, widac na pierwszy rzut oka, metka jest inna, oczywiscie w tej z hongkongu nie bylo etykietki zadnej Domke. Rozni sie troche kolor paddingu w srodku (nieznacznie) oraz kolor tej torby z HK nieco "sie starl" od ciuchow jak sie ocierala o spodnie, czyli kiepska farba. Jesli chodzi o ksztalt, to praktycznei to samo. Wszelkie sprzaczki sa identyczne. Po prostu trwalosc podrobki jest duzo gorsza z tego co zaobserwowale, sciera sie farba oraz material wydaje sie byc gorszej jakosci po prostu.
To tyle, jesli ktos chcualby zdjecia moge podeslac rzecz jasna.
Chodzi o to ze cena podroby jest praktycznei o polowe nizsza od orginalu, z wygladu roznice sa bardzo male, gorzej z materialami. Czy kupic orginal czy nie? Zalezy od preferecji, to chyba podobny dylemat czy kupic gripa orginal czy nie, szklo sigmy czy canona itp. Z cena idzie w parze jakosc.
Cena dość koszmarna. W Polsce F2, która jest większa od F3X kosztuje 500 pln. Kupowałem jakiś miesiąc temu. F3X rzadko się pojawiają na alle, pamiętam, że jedna nówka poszła za jakieś 370 pln.
mialem Mini Trekkera, mam teraz Verteksa 200. roznica pojemnosciowa jest duza, ale Vertex 200 miesci sie w limitach bagazu podrecznego (na styk).
pojemnociowo Vertex 200 to jest tak mniej wiecej jakbys Mini Trekkerowi wyprostowal rogi i dolozyl na koncu jeszcze z 10 cm, czyli miejsce na jakies 3 lensy. Vertex ma tez fajnie pomyslane kieszonki w srodku - w MiniTrekkerze bylo plasko i srednio uzytecznie, tutaj jest subiektywnie troche wygodniej.
dosc uzyteczna jest tez kieszen zewnetrzna, choc w porownaniu z Minitrekkerem mocno sie "wyplaszczyla". ale wygodniej ja z kolei otworzyc
kupowalem w US bo nigdzie tej torby nie dostaniesz w wersji czarnej w zasadzie w UK ponizej 150 funtow :/ Ale widze ze musialem byc zdesperowany zeby tyle za nia zaplacic, ale zareczam ze warto :)