Może ktoś z użytkowników 5d2 może polecić jakiś mikrofon, ale nie profi za 1600 zł (taki znalazłem w jakimś poście) tylko coś tańszego. Kamerę używam tylko do nagrywania dziecka.
Wersja do druku
Może ktoś z użytkowników 5d2 może polecić jakiś mikrofon, ale nie profi za 1600 zł (taki znalazłem w jakimś poście) tylko coś tańszego. Kamerę używam tylko do nagrywania dziecka.
Kazdy jaki stosuje sie w sprzecie audio/komputera z wtyka mini jack :) Ja juz testowalem kilka komputerowych i naprawde zaskoczyla mnie jakosc.
W szafie znalazlem u siebie calkiem nowy mic stereo, dodawany do plyt glownych asusa - wyglada moze smiesznie, ale przydal sie juz mase razy :)
Chyba przydały by się jakieś gąbki lub inne wytłumienie, bo jak wiatr zawieje, to cóż że obraz hd, jak dźwięk do kitu. Polecam raczej coś z wygłuszeniem albo jakąś samoróbkę wygłuszenia.
Potrzebuję dokupić kolejną kartę do 5DII, ktoś pisał w tym wątku o problemach z SanDisk 16GB III.
Jaką kartę wobec tego możecie polecić z wystarczającym transferem do video a tym samym bez ryzyka zapchania buforu serią RAW-ów
Kingstony 133x, zdecydowanie za mało, ma ktoś doświadczenie z Pretec 233x np. http://www.allegro.pl/item830615717_...6_gb_233x.html ?
Jesli sie kupi oryginalna to nie...
moim zdaniem alternatywą SanDisk 16GB Extreme III
jest SanDisk 16GB Extreme III
Mam tą kartę i spisuje się doskonale. Kupując aparat niezłej klasy chyba głupio wkładać badziewiastą kartę.