Odp: [pank] ślubniaki i nie tylko
Nie wiem jak jest na ogół ale u mnie sam decyduję co nowożeńcy dostaną. Nowożeńcom to odpowiada, popyt na bohomazy jest całkiem niezły a wręcz nowożeńcy za bohomazy są w stanie zapłacić niemałe pieniądze dzięki czemu od kilku lat udaje mi się bohomazami zarobić na życie. Mało tego, jak nowożeńcy mają poczucie humoru trochę większe niż woda mineralna potrafią zauważyć że za bazarem jest coś jeszcze, całkiem fajnego i bawią się razem ze mną. No i jest jeszcze jedna dość istotna biznesowo kwestia, jak ktoś lubi bazarowe kolażo-wydumki to niespecjalnie ma kogoś innego do kogo mógłby się zwrócić :)
--- Kolejny post ---
Tu mam coś co być może kolegę bardziej usatysfakcjonuje ;)
505
Cytat:
Zamieszczone przez
pank
Nie wiem jak jest na ogół ale u mnie sam decyduję co nowożeńcy dostaną. Nowożeńcom to odpowiada, popyt na bohomazy jest całkiem niezły a wręcz nowożeńcy za bohomazy są w stanie zapłacić niemałe pieniądze dzięki czemu od kilku lat udaje mi się bohomazami zarobić na życie. Mało tego, jak nowożeńcy mają poczucie humoru trochę większe niż woda mineralna potrafią zauważyć że za bazarem jest coś jeszcze, całkiem fajnego i bawią się razem ze mną. No i jest jeszcze jedna dość istotna biznesowo kwestia, jak ktoś lubi bazarowe kolażo-wydumki to niespecjalnie ma kogoś innego do kogo mógłby się zwrócić :)
--- Kolejny post ---
Tu mam coś co być może kolegę bardziej usatysfakcjonuje ;)
505
http://piotrknap.com/mostek.jpg
O kurcze ! Mam zaćmę i w prawym i w lewym oku :) Jutro zaraz do okulusty !!!
Ależ ja jestem większością Twoich prac bardzo usatysfakcjonowany. Mnie tylko dziwi, że klientela na taki towar jest. Nie robię zdjęć zawodowo a jeżeli kiedykolwiek miałbym to pewnie też musiałbym wyjść na przeciw zapotrzebowania na "wydumki". Widziałem wiele sesji z jajem i żadna nie wchodziła na terytorium zwane kiczem. Uwierz mi poczucie humoru mam a i dystans do siebie również :D
To z Arkadii super!
Pzdr!
Fajne zdjęcia. To co robisz to jest hdr? Chyba kiedyś oglądałem stronke i nie wszystkie zdjęcia masz takie (albo mi się pomyliło), ale i tak jestem za.
Pank tym ostatnim pojechałeś po bandzie hehehe
Jeśli możesz daj namiar na cały materiał z udziałem tej pary. Chętnie zobaczę jacy są odbiorcy tych zdjęć :)
Ciężko skopiować styl fotoknyta, ale na 505 udało się wręcz wzorowo :-P I ta kobieta w tle pod filarem.. Mam nadzieję że to tylko taka szydera, na szybko sklecona :-)
sory ale 505 mi sie totalnie nie podoba. Jak widzę mieszanie bw z kolorem to mnie odrzuca. Takie zdjęcia były modne 5 lat temu. Na tym brakuje jeszcze ramki i kolorowych klipartów :) z motylkami. Mam nadzieje że to zdjęcie wrzuciłeś dla jaj.
Rany boskie, oczywiście że dla jaj, no co wy, chłopaki :D
Cytat:
Zamieszczone przez
p0lish
Ależ ja jestem większością Twoich prac bardzo usatysfakcjonowany. Mnie tylko dziwi, że klientela na taki towar jest. Nie robię zdjęć zawodowo a jeżeli kiedykolwiek miałbym to pewnie też musiałbym wyjść na przeciw zapotrzebowania na "wydumki". Widziałem wiele sesji z jajem i żadna nie wchodziła na terytorium zwane kiczem. Uwierz mi poczucie humoru mam a i dystans do siebie również :D
To z Arkadii super!
Pzdr!
To nie jest tak jak myślisz. Pomysły nie wychodzą od klientów tylko ode mnie, klienci oczekują tylko że będzie w moim stylu. Terytorium zwane kiczem jest jeszcze dość mało wyeksploatowane przez ludzi którzy wiedzą co z tym zrobić żeby nie było tandety, spore pole do popisu jak się lubi konwencję.
Cytat:
Zamieszczone przez
DarkMan
Fajne zdjęcia. To co robisz to jest hdr? Chyba kiedyś oglądałem stronke i nie wszystkie zdjęcia masz takie (albo mi się pomyliło), ale i tak jestem za.
HDR, czyli High Dynamic Range jak sama nazwa wskazuje służy do poszerzenia zakresu tonalnego zdjęcia, nie wykręcaniu kolorów. Więc to raczej nie HDR, z resztą ja zakres tonalny poszerzam błyskiem, nie łączeniem kilku ekspozycji.
Cały materiał tej pary na pewno pokażę bo ślub był fajny, ale za 3 miechy mniej więcej jak go obrobię :)
Dobra to poczekam :P Bylebyś zdążył przed końcem świata ;)