zaraz sie zacznie ze przepały są na ramieniu ;) i troszke na nosku, generalnie dużo cienia jest i wzrok modeli ucieka w tą jego otchłań
Wersja do druku
zaraz sie zacznie ze przepały są na ramieniu ;) i troszke na nosku, generalnie dużo cienia jest i wzrok modeli ucieka w tą jego otchłań
moje ostatnie... makijaż i stylizacja ja sama... jestem ciekawa uwag bo nawet podoba mi sie efekt :)
Moim skromnym zdaniem wydaję mi się to zdjęcie lekko nie ostre, jakby poruszone. Oraz Twarz jakby również z lekka przepalona, lecz się moge mylić. Nie sugeruj sie mną, ja tutaj jestem tylko zwykłym pionkiem :lol:
BTW, wyklepując każdy niemal post w tym temacie (czasu zajeło to sporo :-? ), progres w nauce był. Poczatków pokazywać nie bede bo aż wstyd, lecz po dogłębnym zapoznaniu się z tematem i kilkoma praktykami owoc mój jest taki:
Sewi popracowałem nad tym zdjęciem 10 minut w programie i wyszło dużo ładniej :) a zdjęcie się nie zapowiadało :PP teraz mam pytanie czy mogę wrzucić bo nie mam zgody :)
Wrzucaj pan śmiało, chętnie obejże ;)
Po pierwsze nie podobał mi się kadr (za centralnie). oczywiście kolory retusz mały ostrzonko i parę bajerów :) a oto efekt moim zdaniem bardzo fajne zdjęcie :)
Robiłem dosłownie chwile więc dokładność może odstawać od normy :)
A i jaka ogniskowa i jakie szkło?? Bo body znam (tyle się zachowało w extifie)
PrzemQs co zrobiłeś z jej oczami?? Skąd te czarne obwódki??
To i ja pozwoliłem sobie na delikatną PS-zabawę
Co zrobiłem:
-ciut zabawy krzywymi
-ciut surface blur + spot healing brush
-plus jakieś delikatne zabawy na warstwach (oczy, usta..)
Jacku :) tak to jest jak się robi wszystko w pośpiechu :/ wystarczyło nie w tej kolejności coś zrobić i później są efekty xD
Witam, ten wątek to kawał dobrego materiału , przebrnąłem przez cały, no i postanowiłem sam coś dodać
Pozdrawiam.