[pank] ślubniaki i nie tylko
Z racji że raczej miejsce pod konkretne zdjecia wybierales to ja bym poszukal innego miejsca (to chyba nie wyglada na jakieś unikatowe), ew. inaczej ich ustawił. Nawet w reporterce prasowej unika sie szpecenia ludzi, to w zdjęciu ustawionych uważam to prawie za grzech ;) chociaz są sytuacje gdzie jest to zamierzone i jest głównym efektem zdjecia tak tutaj to nie pasuje niestety ;)
Odp: [pank] ślubniaki i nie tylko
fajna fotka kadr trochę jak po wybuchu bomby :) (chodzi o młodej sukienkę) Ogólnie bardzo pozytywnie
Inne miejsce, inni ludzie, inne zdjęcie. Uwielbiam rady teoretyków :)
Ma moc, bardzo mi się podoba.
PS jak wrażenia po przesiadce na 5dIII?
Fajna pucha, chcę sprzedać Dsa i kupić jeszcze jedną.
Takie tam, w Arkadii...
504
Światło w tej scenie wydaje się mocno spłaszczone obróbką (chyba że akurat świeciłeś tak aby było płasko), ale poza tym ciekawie się to ogląda.
widać, że autor ma tzw skilla, ale dużo zdjęć to straszny odpust i kicz
są chętni na takie kreacje?
Wiem, że nie odpowiada sie pytaniem na pytanie... ale jak myślisz skąd autor bierze te zdjęcia? :P
xsardas - Zdjęcia są zapewne z sesji. Na ogół jest tak, że fotograf przedstawia swoje propozycje a nowożeńcy wybierają sobie te, które im sie podobają. Stąd moje pytanie - czy jest popyt na takie bohomazy?? Nie odbierajcie mnie źle, znakomita większość zdjęci w tym wątku jest rewelacyjna, ale te poudziwniane kolażo-wydumki to bazar jakich mało.