Gorzej niż na pogrzebach!
Wersja do druku
Gorzej niż na pogrzebach!
Micles, dla mnie fajnie, tylko jeszcze trochę za dokładnie, szkoda że Ci się czasem noga nie podwinie, żeby było bardziej dokumentalnie, aha, i dalej trochę za dużo myślisz. ;-)
Jeśli mogę się powymądrzać jeszcze to mam wrażenie że WB na niektórych jest jakiś dziwny, taka żółta sraczka na nich jest, coś w każdym razie jest przewalonego, zbyt ciężkie niektóre są......
Nie ma bata, musi być dokładnie. Dążę do ideału w każdym aspekcie, nie ma miejsca na przypadek.
Bo ja taką tendencję na +200K mam ostatnio. Wychodzę z założenia, że śluby lepiej cieplej niż zimniej. Takie odczucia.
a na tym 250 to nie odbiło sie swiatlo od zaslony i tak pomaranczowo?
Światło z reguły nie skręca aż tak bardzo, więc jeżeli już miałoby się odbić od zasłony, to trafiłoby w tył głowy. Owszem, na sali było pomarańczowo, ale było pomarańczowo ogólnie, po równo dla każdego. Nie. Te panie BYŁY opalone :P Na reszcie fot podobnie.
No daj spokój, WB na większości zdjęć jest skopany, a na tym to już przegięcie.
dół oryginał
Cichy, chyba coś z zarzadzaniem kolorami masz skopane, bo u mnie oryginał, owszem bardziej buraczany niż Twoja poprawka, ale nie aż tak jak to co teraz wkleiłeś jako oryginał.
Jednak wersja poprawiona przez Cichego jest lepsza...
Zdjęcia coraz lepsze to widać, ale Micles popracuj jeszcze na obróbką całego materiału ;)
Pan vs panie. Jak na moje to były opalone.
Postprocess Cichego zrobił z prawej pani alabastrową niewiastę i znormalizował laski po lewej i w środku. Dla tego zdjęcia takie kolory akurat dobrze, ale nie trzymałoby się reszty materiału. A w lokalne korekty zdjęć weselnych (tak skomplikowane zaznaczenia) bawić się nie będę.