Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Przez 2219 postów stoczyliście niezliczoną ilość bitew, by wspólnie dojść do jakże oczywistych konkluzji :shock:
Ale ja bym był ostrożny z ogłaszaniem pokoju ;)....
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Ale ja bym był ostrożny z ogłaszaniem pokoju ;)....
Ale ponad 24h ciszy... :o
E tam, cisza przed burzą :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Bo niektórzy to jednak fotografują swoimi aparatami foto i nie mają czasu na pisanie po próżnicy xD
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
Bo niektórzy to jednak fotografują swoimi aparatami foto i nie mają czasu na pisanie po próżnicy xD
No to jest problem. Ja nie mam smartfona, a używam radiowego wabika na ptaki, który można by było zastąpić smartfonem. Tylko czym wtedy robić zdjęcia? Drugim smartfonem?! :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
No to w temacie smartfoto ....
Poczatek ciekawego wątku, myślę że warto bedzie śledzić co mysłę "na świecie" : https://www.dpreview.com/forums/post/67055184
Czy ktoś używa swojego smartfona tylko do aparatu bez aktywacji usługi telefonii komórkowej? Zastanawiam się, ponieważ bardzo podoba mi się wyjście aparatu Sony Xperia, ale już używam iPhone'a do mojej usługi komórkowej i innych funkcji. Moje inne urządzenia (komputer i tablet) to również produkty Apple, więc nie zamierzam przestać używać mojego iPhone'a. Podziel się swoimi doświadczeniami, jeśli używasz smartfona tylko do aparatu bez aktywacji usługi telefonu komórkowego. Dzięki!
jp
PS
Sony nie odpuszcza smartfonów, jest jednym z największych producentów matryc w tym do smartfonów, ..
"wyjście aparatu" przetłumaczone przez automat to po polsku np. "rezultat, obraz jaki daje Sony"
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Obawiam się, że nie będzie co śledzić, bo na tamtym forum nie będzie chętnych do udziału w tak głupim wątku. Może nie są tak podatni na pisanie bzdur jak my tutaj, albo wiedzą że smartfon, to smartfon, a nie aparat? Oczywiście może tez być tak, że są katastrofalnie zacofani i ciemni i nie zauważyli, że aparaty fotograficzne wiezione są autostaradą do muzeum fotografii? Who knows?
Musiałbyś im wrzucić swoje zdjęcia. Efekt szoku mógłby spowodować, że ktoś będzie kontynuował dyskusję.
Ale podobno oni mieli być zamknięci? W co wszyscy uwierzyli i głośno lamentowali. Widzicie, jakie to było proste? Wystarczyło zacząć reklamować jedyną słuszną drogę Partii...
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
Ale podobno oni mieli być zamknięci? W co wszyscy uwierzyli i głośno lamentowali. Widzicie, jakie to było proste? Wystarczyło zacząć reklamować jedyną słuszną drogę Partii...
Sprawa zamknięcia DPReview wisi na razie w "pustce". Ludzie pracują ochotnicza, a wygląda no to, że Amazon zorientował się że strzelił sobie wizerunkowo w kolano. Szkoda, że Chris i Jordan odeszli - ale robią obecnie zasadzie to samo w PetaPixel.
p,paw