Witam wszystkich.
Ja natomiast używam systemu Nikona (Peace hehe ;) ) ale forum śledzę już jakiś czas bo warto, choćby dla oglądania fotek czy porad zdjęciowych.
Pozdrawiam wszystkich canonowców;)
Wersja do druku
Witam wszystkich.
Ja natomiast używam systemu Nikona (Peace hehe ;) ) ale forum śledzę już jakiś czas bo warto, choćby dla oglądania fotek czy porad zdjęciowych.
Pozdrawiam wszystkich canonowców;)
Witamy kolejnego nikoniarza :)
Witam Canonierów :-]
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 450-ki z nie najlepszym szkłem Tamron 18-200 (teraz to wiem, lecz przed zakupem myślałem że to świetny wybór).
Na szczęście całka C50 1.8 jest w drodze.
Pozdrawiam
Cześć wszystkim, jestem vidocq.
Jak widać w stopce, używam Canona.
To nie jest mój pierwszy aparat ale pierwszy Canon i dopiero go poznaję.
No to zabieram się do czytania...
Hej wszystkim, jestem all-bert.
Od pewnego czasu śledzę forum, teraz postanowiłem się zarejestrować, żeby nauczyć się więcej i wykorzystać to w spotting'u, którym się interesuję od 2 lat.
Sprzęt jak poniżej.
pzdr
Witam wszystkich jestem Oskar (oskardj92)
Niedawno założyłem konto, aby czerpać wiedzę od innych bardziej doświadczonych osób :D Sprzęt podany poniżej.
bardzo mi miło przywitać się z wszystkimi użytkownikami jakże przemiłego forum Canona, na imię ma Radek. Mam 350D, fotografuję i zajmuję się fotografią jakieś 22 lata, zacząłem od drużyny harcerskiej reporterskiej tam nauczyłem się "robić zdjęcia" aparat-ciemnia-obróbka. Pozdrawiam
Witajcie, być może niebawem wejdę w posiadanie 5D MkII.
Kilkoro z Was miałam przyjemność poznać wcześniej na forum stock-board :)
Mam nadzieję, że znajdę tu bezcenną wiedzę o sprzęcie i technikach fotografii, oraz miły kącik towarzyski.
Pozdrawiam,
Arletta
ja też witam serdecznie:) Jestem dumną posiadaczką Canona 500D, do którego podkradam szkła od mojego Misia, który swoją drogą zaraził mnie fotografią :)
YO YO !!!
Siemanko wszystkim, z Zielonej Wyspy pozdrowienia dla wszystkich przesyła Canonier Paweł !!! CANON RULEZZZZ :) ...a tak wogóle to moja Misia kradnie moje słoiki :)))
witam - jestem Nikoniarzem - ale tutaj mam nadzieję dowiem się też czegoś ciekawego o fotografii i sprzęcie
Witam wszystkich.
Bardzo spodobalo mi sie Wasze forum i licze, ze wiele sie tutaj naucze. Jestem posiadaczka Canona EOS 350D juz od kilku lat lecz do tej pory robilam zdjecia na czuja ;) Teraz, ze wzgledu na dlugie godziny spedzane w domu z niemowlakiem postanowilam sie podszkolic. Wiem, ze dluga droga przede mna bo zupelnie zielona jestem.
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum. Spodobało mi się u Was, stąd decyzja o dołączeniu.
Mieszkam w zachodniej części Polski. Fotografia zawsze mnie pociągała, ale z różnych względów to zainteresowanie aż do zeszłego roku nie przerodziło się w coś głębszego. Dopiero zaczynam: niewiele jeszcze wiem, mniej umiem, ale mam kupę dobrych chęci. Liczę, że w dalszym ciągu będę uczyć się, korzystając z Waszego doświadczenia.
Interesuję się jeszcze literaturą, fantastyką naukową i lubię naturę: uwielbiam włóczyć się po okolicy pieszo albo na rowerze.
Witam wszystkich. Fotografią zajmuję się amatorsko od paru a jak dobrze się przypatrzeć od parunastu ładnych lat. Obok dwóch analogowych puszek spoza stajni Canona dorzynam obecnie swojego wysłużonego C 350 D i myślę powoli o poszerzeniu stajni o model dwucyfrowy prawdopodobnie. Liczę że forum te pozwoli mi na komunikację z wieloma ciekawymi i interesującymi pasjonatami fotografii.
Już coś na tym forum napisałem i cham ze mnie, że się nie przywitałem, robię więc to teraz. WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE. Fotografią zajmuję się już jakieś 4 lata lecz dopiero jak trafiłem na to forum zrozumiałem jak mało jeszcze wiem:) Ciągle się uczę i mam wielki zapał do tego. Żałuję tylko, że portfel nie jest tak gruby jak bym tego chciał (ale może w przyszłości wygram wreszcie w TOTKA). Jeszcze raz witam wszystkich :)
Witam Wszystkich
Zamieszkuję mieścinę pod Stolicą a w sumie patrząc na mapę to bezpośrednio nad pomiędzy rzekami Wisła i Narew.
Posiadam body 400D + słoiki w postaci KIT + Sigma 70-300 + stałkę 50 1,8 II
Fotografią interesuję się już od jakiegoś czasu lecz osiągnięć zbyt wielkich nie mam po za kilkoma kadrami z których jestem dumny.
Moją pasją jest portret lecz ostatnio cisza i spokój przy robieniu przyrody coraz bardziej mnie wciąga.
Jestem tu po to by czerpać wiedzę z nieograniczonej studni tego forum a jeżeli będę w czymś mógł pomóc to i ja udzielę rady.
POZDRAWIAM.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Canonierów. Jako, że nie jestem zbyt rozmowny, pozwólcie, że w dalszym ciągu będę dyskretnie czytał, obserwował i mało kiedy komentował :) . . .
Witam Was.
Od roku zapatrzony w Canona dopiero niedawno mogłem sobie sprawić swoją pierwszą lustrzanke - 30D + 50/1.8 :) Forum czytam od dawna, lecz dopiero teraz mogę zabrać głos. Ogólnie zainteresowany fotografią koncertową.
Pozdrawiam z Wrocławia
Witam.
Lubię focić wszędzie tam, gdzie mało światła. Najbardziej interesują mnie fotki z imprez kulturalnych ze Wstępem Wolnym dla Wszystkich :). Mam zamiar przejść z analoga Yashicy 108 na lustrzankę cyfrową, prawdopodobnie Canona.
Zdarza mnie się także popełniać fotki podkręconymi kompaktami :)
Moje fotki koncerty jazz, sztuka ulicy, i nie tylko: http://imprezy-wawa.ovh.org
Pozdrawiam Wszystkich :)
Witam Wszystkich.
Fotografią zajmuję się od ponad roku i ciągle się uczę. Obecnie posiadam Zenita 122s :mrgreen: oraz Fuji s9600, lecz w krótce ustąpią one miejsca Canonowi 50D:-D. Liczę, że z forum dowiem się czegoś ciekawego.
Pozdrawiam
Witam
Forum czytam od dwóch lat gdy postanowiłem że zakupię lustro Canona. Pstrykam fotki od 3 lat, najwięcej architekturę i krajobraz ze względu na wakacyjne podróże po zamkach i pałacach. Ostatnio walczę również z portretami, dlatego że urodziła mi się córeczka, która została moją modelką do zdjęć. Canona 450D czyli moje pierwsze lustro posiadam od zeszłorocznych wakacji, wkrótce dojdą obiektywy: Canon 55-250 f/4-5.6 IS, Canon 50mm f1.8. Pozdrawiam Wszystkich z Gradu Kraka.
Witam wszystkich :)
Jestem posiadaczem Canona SX100 IS,
Cieszę się że tutaj dotarłem, mam nadzieję że forum pomoże mi lepiej ogarnąć ten aparacik :)
Pozdrawiam!
cześć wszystkim
na forum jestem od niedawna więc postanowiłem i tu zawitać :)
aparacik mam od ok 3 miesięcy, dopiero uczę się robić zdjęcia - trochę przeszkadza w tym szukanie pracy - pochłania masę czasu :( mam 500d tylko z kitem niestety, czaję się na coś do macro ale póki nie znajdę sensownej pracy to mogę o tym zapomnieć :(
pozdro 4 all
Witam wszystkich :)
Fotografią zajmuję się hobbystycznie, ale do początkujących już nie należę :)
Aktualnie pstrykam sprzętem:
Canon 50D
Canon PowreShot SX100 IS
Swoją historię zacząłem od ojca KODAK-a CX6330. Następnego, Canona PowreShot SX100 IS, to ja sprezentowałem jemu, a teraz wspólnie pstrykamy lustrzanką Canon 50D.
Nie lubię automatów (AF) - wolę sam robić zdjęcia ;)
Pozdrawiam
Witam wszystkich , jestem nowy i powoli się orientuję o co tu biega , proszę o wyrozumiałość i pomoc w dalszym tu obcowaniu .
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Proszę o pomoc w ustawieniu kolorów w PS 3, oraz w aparacie , drukuję odbitki na papierze w formacie max.30x40cm .
Witam i ja wszystkich forumowiczów :)
Fotograficzną pasję spełniam ją przy użyciu zestawiku Canona :)
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem od niedawna posiadaczem Canona 450D z obiektywem kitowym. Fotografią interesuję się od znacznego czasu ale wcześniej robiłem fotki na analogach. Teraz zacząłem zabawę na cyfrówkach mam nadzieję, że się nie zawiodę... :)
Pozdrawiam
Witam Forumowiczów.
Zdjątka robię od komunii na której dostałem smienke. Później był Zenit TTL i zabawa w ciemni. Przerzuciłem się na foto cyfrowe i po Minolcie Dimage Z3 kupiłem swoją pierwszą lustrzankę cyfrową SONY a350. Teraz od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem CANONA 7D. Fotografię traktuję jak hobby. Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem c450d, speedlite 580 EX II i kilku szkiełek. Fotografią zajmuje się hobbistycznie. Na naszym forum znalazłem wiele ciekawych i przydatnych informacji. Pozdrawiam Maciek
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem grafikiem komputerowym z bardzo długim stażem. Wbrew swej woli (broniłem się rękami i nogami) stałem się posiadaczem C5DII i stałki 50mm f/1,2 L USM. Wiem, wiem to marzenie większości z Was. Ale nie moje. Drzucono mi do tego jakieś softboxy i inne duperele. Mam dopstrykiwać tym zdjęcia kostiumów i wszystkiego o czym zapomnieli fotografowie na sesji. Chyba się tu czegoś dowiem o robieniu zdjęć studyjnych, bo na szkołę to już trochę za późno.
Witam, jestem córką pe.en.de :) Używam tego samego sprzętu, ale ja w porównaniu do taty umiem się nim posługiwać :P
Trafiłem tu przez przypadek, ale jak już tu jestem to też się przywitam.
Więc WITAM wszystkich:)
Przez przypadek. Pewno Nikoniarz na przeszpiegach:mrgreen:
Witam i pozdrawiam wszystkich:)
Witam , forum obserwuję od dłuższego czasu nadszedł czas się przywitać . Witam :) Jestem z okolic -Głogów-Góra . Pozdrawiam
Witam wszystkich,
forum czytam od dłuzszego juz czasu ale wreszcie przyszła chęć zadania jakiegoś głupiego pytania wiec trzeba sie zarejestrować :-D
pozdrawiam
Cześć :)
...po latach błąkania w internecie wreszcie trafiłem wśród swoich. Tyle, że poza "witam" nie ma co napisać. Jak już mówiłem w innym poście, pooooraaaażająca ilość wiedzy/postów. Brawo Kanonierzy.
Nie będę marnował Waszego czasu na czytanie, że jestem studentem WSInf w Łodzi, pochodzącym z pobliskiego Piotrkowa itp... :P
Pozdrawiam tak więc i do ponownego spisania w innych wątkach :)
Dzień dobry witam wszystkich forumowiczów :cool:
Witam wszystkich.
Od dwóch lat używałem sobie małego Ixusa i buntowałem się przed zakupem czegoś większego z C. Miałem Nikony, Fuji, Olympusy chyba z trzy, Soniaka R1 i różne inne mniejsze i większe urządzonka. I tak wpadł mi w łapki 50D... i go kupiłem. I mam. Ale to tak właściwie to chciałem się tylko przywitać. Jestem z tej jak to określają największej wsi w Polsce czyli z W-wy.
Pozdrawiam wszystkich
Darek
Jestem Mate i miło mi założyć konto na forum, na które od dłuższego czasu zerkam... Fotografią zajmuję się od ponad 5 lat i tylko na Canonie :)
Witam wszystkich użytkowników, moderatorów i administratorów, w końcu dołączyłem do grona canonowców, sprzęcicho narazie się sprawuje a umiejętnosci nadal rosną
Witam się... póki co nie jestem fotografką tylko canon userką ;) dokładniej 50D - pasja, hobby - trudno określić... pozdrawiam wszystkich :***
Witam wszystkich:lol:
Siemka pozdrowienia od nowego uzytkownika , mam nadzieje wiele nauczyc sie od Was i spedzic przyjemnych chwil .
Witajcie!
Wasze (właściwie to "nasze") forum czytam juz od dawna, dopiero teraz jednak pomyślałem - czas napisać coś wreszcie :)
Zacząłem od Canona G6 potem przesiadłem się na d40. Fotografuję całkowicie amatorsko, dla radości pstrykania. Fascynuje mnie użycie tak obiektywnego użądzenia do tworzenia kompletnie subiektywnych wizji rzeczywistości.
Może to niezrozumiałe, ale ... witajcie!