ja tez bede mial chyba modelke:)
Wersja do druku
ja tez bede mial chyba modelke:)
ja kumpeli powiedzialam, ze jak cos dam jej znac jutro, wiec najpierw Wy mi dajcie znac, czy oprócz siebie jeszcze jednego lachona moge wziąć ;)
lachonow nigdy za wiele:D
dobra - to nas zarezerwowanych jest dwie :)
no co - okay, co innego można powiedzieć, my na to i tak jak na lato :wink:
tylko konieczna jednak będzie wizażystka - o "faceta" chodzi :lol:
extra
ja mogię was zabrać, masz mój tel. w swoich PW, tylko daj mi znać +/- z jakiej dzielnicy.
no i oczywiście wszystko pod warunkiem, że niedzielny zlocik (o której???) się w ogóle odbędzie, bo coś danveld się nie odzywa.... :neutral:
a co ze światłem?
dobra! super!
my sobie jakos do scislego centrum dojrdziem, plac cyryla powiedzmy.
i jeszcze jedna big prosba - ustalce wszystko dzis, bo potem z powodu braku neta bede Was dręczyć telefonicznie:mrgreen:
a jeszcze ktos ma ze dwa miejsca?:) a jesli nie to do kąd trzeba dotrzec? :>
teraz to bedzie ciężko.. wszystkie z maxmodels sa zajęte.. jednak jak ktoś ma jakis jasny korektor i sypki puder matujacy to bedzie fajnie jak weźmie, bo juz były konsultacje w związku z tym :D
z jasnym korektorem to tak srednio ale puder sie znajdzie ;)
poszukam ;p
ach, to wy jesteście z placu cyryla? :shock: dobrze wiedzieć ;)
może być ciężko, danveld się nie odzywa...
a kto tak w ogóle pisze się na niedzielę i kto może przynieść światło?
no ja mam bo w sumie mam ich 5
no ja obiecuję tylko scyzoryk w tym temacie :roll:
dojedziemy na cyryla, bo mieszkamy w roznych koncach miasta, a Tobie tylko jedno w głowie :razz:
to jeszcze dzis wieczorem wbije sie na net do kumpla.
i nie masz 5 miejsc bo w sumie 3 juz są rezerwejszyn hahahahah chyba ze bedziesz kierowal leząc na dachu.
wysylam Ci priv
osiedle warszawskie nie jest Ci po drodze chyba...
a ja wlaśnie bede w centrum. :)
to ja się na siedzenie za kratką moge pisać :P
Ja mam szpachle i trochę starej emulsji jasnej ale za to zielonej :D
niedziela o godzinie ludzkiej jakiejś bardziej, czyli 11.00?
to kto dokładnie będzie. ja bym proponował tak jakoś zrobić, żeby było można np. 3 modelki naraz focić. i jakoś to konkretniej ustalić wszystko.
tym razem odkupie swoje winy ostatnie:P
ja wezme moje mobilne studio, 580, 420, ułamaną blende:p
ok.
z nami to się chyba nie da. ale ja lubię taki 'twórczy bałagan' ;)
no ja na to liczę szczególnie 8-)
to było: "mobilne studio czyli 580, 420" czy "mobilne studio oraz 580, 420" ?
czyje były te lampki ostatnio u danvelda?
teraz też będą??
edit:
jakby coś, to mogę (w ostateczności :roll:) zabrać jakąś lampę ze studia, bo właśnie tam jadę i będę do wieczora, ale nie będę miał neta, więc proszę o info SMS.
fakt, zamiast przecinka miał byc dwukropek:p
lampy z tego co pamiętam przywiózł Qbexus...
Nie mogę znaleźć, co robicie w niedzielę o tej 11 ?
Cichy jedziemy do dana do podziemi pstrykać panienki to ta miejscówka. http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=891
Lampy moje jak będę to wezmę. Czy ktoś ma może kostkę do kabla na sanki bo moja przerywa.
Twórczy nieład jest de besciak! :mrgreen:
ee.. no to ja maciejke wezme, jej faceta jako psa obronnego ;) no i e... z Natalia nic nie wiadomo ( raczej nie)... Ale załatwiac na szybcika?
i ogłaszam, że ja raczej znowu bedę statyczna raczej.. moze wezmę kartkę papieru, ołówki, podkłade i bedę sie szkolic w tym wzgledzie.. mam spoooro do nadrobienia :D ( co nie znaczy ze aparatu nie wezme..)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ani - Maciejki nie bedzie... nie cche mi sie tego komentowac...
aha, i mnie chyba tez nie bedzie.. jakos weny brak
noo ode mnie w tej chwili 2 modelki będą na 100%:)
to je nas cztery :)
4? 2 od dana, ty i kto?
powodzenia, udanych kadrów życzę ;)
Echh...znowu jakaś fajna foto mobilizacja a ja tradycyjnie do pracy w niedzielę...ja się k...tak nie bawię :cry:...
Pozdro i miłej zabawy..
Niestety mnie prawdopodobnie również nie będzie :(
ej, to chyba będzie 7 modelek dzisiaj...
to czemu fotografowie się wykruszają:P
jesli chodzi o moja kolezanke to ona bardzo nie lubi miec zdjec, wiec nie licze na cos udanego z nią:) chyba ze z ukrycia:p
a kto z fotografów bedzie?
A ja nadal nie wiem, gdzie ;]
Cichy na Jackowskiego zaraz na początku od zwierzynieckiej taki niski kolorowy budynek z napisem restauracja czy bar coś takiego.
Może wpadnę na godzinkę z lampami :) Tu dan podaje nr. kom
Jeżeli jest chętny/chętna na dzisiejszy koncert TSA w Siouksie (godz. 20.00, Stary Rynek 68 ), to proszę o kontakt (priv), gdyż posiadam na tzw. zbyciu jeden bilet wart 35 zł. Cóś taniej sprzedam. Koncert oczywiście jak najbardziej mroczny. ;)
powiem Wam, że jak wszyscy z CB poszli, to dopiero ciekawe zdjęcia się zaczęły]:->
Nie wiem jak jest z wejściem ze sprzętem foto, ale bilet na koncert TSA w Siouksie na Starym podaruję chętnej osobie.
chlopaki co tak na siebie warczycie ? :)))
pokazywac zdjecia :))) !!!!!!!!!!!!!!
Ja to mogę co najwyżej film pokazać. Zdjęcia robili inni ;)
Film też chętnie obejrzymy :)
no to film ;)
no...to film ...ja chetnie zobacze :))
cichy dawaj !!!!! ;)
więc, ekhm, mały backstage:D
a tu jeden z efektów: