168 genialne
Wersja do druku
168 genialne
Dzięki. Cieszę się, że się Wam podoba. Wkrótce nowe, tym razem ze słonecznej Italii.
Bardzo fajne zimowe fotki. I pisze to człowiek który zimy nie znosi :)
Zdradzisz jakim zestawem robione?
7d + C70-200/4
Nie rozumiem, oni w te tyczki mają walnąć biodrem, czy też nie muszą :), bo bardziej mi się podoba jak walą !
Jeszcze lepiej jak będą narciarki, mogą być z tylnej ćwiartki, a nawet powinny - takie lekko wypięte/pochylone :)
P.S. Nie masz wrażenia, że śnieg jest raz - bardziej niebieski, a drugi raz - lekko szary...
Ale foty dynamiczne, to fakt i trafione.
Kadry fajne. Akcja jest :) ale ten śnieg - jeśli we Włoszech, to powinien być biały :)
Teoretycznie, im ciaśniej (bliżej tyczki) tym szybciej, ale jak za blisko to może się to skończyć zachwianiem, wytrąceniem z równowagi lub nawet upadkiem. Fakt, że foty są fajne jak tyczki się mocno wyginają.
Jeżdżę teraz z chłopami, więc o narciarki nieco trudniej. Jednak będę miał to na uwadze.
Mam. Słabe oczy, słaby laptop, a i balans bieli pewnie pozostawia wiele do życzenia (faktem jest, że co chwila światło się zmieniało bo goniły po niebie chmurki). Dla Sports Illustrated postaram się bardziej;)
Proszę nie oceniać. Zdjęcie poglądowe, ukazujące jak ciężko jest o czysty kadr i jak niebezpiecznie jest stać gdzieś tam w środku.
172. Trening na Passo Stelvio latem.
Ja mam zawsze problem z ostrością przy ruchomych obiektach :(