W sumie to racja, bo w wielu dyscyplinach nie ma drugiej szansy. W kolarskim klasyku jest tylko jeden wyścig i albo jest się mistrzem świata, albo ...
Wersja do druku
245.Powiem krótko. Pan Marek nigdy nie odstawia nogi i gra do końca.
Tylko ta Fortuna mi nie pasuje. Sponsorowanie klubów przez bukmacherów dla wielu osób, to jak prowadzenie zakładów pogrzebowych przez lekarzy.
Ale do rzeczy. Dzisiaj Wisła Puławy rozgrywa zaległe spotkanie z Błękitnymi St. Szczeciński. Albo ten klub ma patent (Cracovia 2:0, Lech 3:1) na zespoły Ekstraklasy, albo .... Tak czy inaczej, to zajmuje dopiero 8 miejsce w II lidze.
Z góry zaznaczam, że nie znam żadnego Fryzjera :). Kurs w STS (sponsor Lecha Poznań) na pierwszy mecz z tą drużyną to pewnie 1 : 50÷60 na konkretny wynik :).
Szczerze mówiąc ciągle nie rozumiem klucza według jakiego dobierasz zdjęcia do prezentacji tu. Z całego meczu zamieszczasz czasem jedno, dwa czy trzy zdjęcia i nie pokazują one właściwie żadnego, żadnego "momentu".
Na 243 ostrość jest sporo za zawodnikiem. Ciągle są krzywe kadry (242 , 243).
Nie ma żadnego klucza.
Lecą minimalnie w lewo, ale nie chce mi się czasami prostować po powrocie do domu, bo następnego dnia jest kolejny mecz. Czasami jak zdjęcie idzie do druku np 60x40cm wtedy dłużej się z nim bawię. Chyba nie warto super obrabiać zdjęć dla fotoedytorów, bo liczy sie głównie czas wysłania. A i tak sobie ktoś obetnie i wyprostuje tak jak chce.
Jako ciekawostka. Ostatnio wracałem z Łęcznej 60min i po wejściu do domu już syn śmiał się ze mnie, że ktoś zajumał mi fotkę. Co prawda z podpisem, ale i tak bez mojej zgody.
Ostrość zawodnika w ruchu najlepiej oceniać po trawie?
Trochę muszę przyznać rację koledze Dawidowi. Nie oceniam zdjęć jako specjalista od fotografii jedynie jako kibic-miłośnik sportu. Sagan- spoko, coś jest.
Czasem może lepiej byłoby zamieścić zdjęcie mniej udane technicznie a wyrażające nieco więcej emocji. Akcja - strzał, wyskok, wślizg, upadek, chyba nie muszę Ci tłumaczyć, bo znasz to wszystko bardzo dobrze. Wiadomo, że nie zawsze się uda złapać coś takiego idealnie, trzeba jednak próbować.