Niestety poganiałem, poganiałem.... a okazuje się że osobiście sam jestem prawdopodobnie niedysponowany w niedziele do 17-18 :( :oops:
Wersja do druku
Niestety poganiałem, poganiałem.... a okazuje się że osobiście sam jestem prawdopodobnie niedysponowany w niedziele do 17-18 :( :oops:
Konkrety moi drodzy - konkrety... godzina i miejsce oraz ilość osób. Bo nie wiem czy warto pokonać 50km po to żeby zobaczyć się ze Szczecinem :-)
tasia czemu ma byc nie warto ?? :D
a swoja droga to bez kitu, juz piatku koniec prawie a tu malo co wiadomo...
to moze taka mala inicjatywa :D
----------------------------------------------------
LISTA OBECNOSCI ( chetnych do spottowania... ) ;
1)kepasa
2)...
----------------------------------------------------
Cytujcie i sie dopisujcie... No i niech ktos miejsce wskaze i godzine... :razz:
Zapowiada sie fajowa pogoda jak bedzie tak jak caly tydzien...:mrgreen:
Oczywiście - zawsze warto.
1)kepasa
2)tasia
3) ...
Prawdopodobnie Janusz Body też będzie. Może spotkanie na Wałach na schodach? 10 godzina nie est idealna ale damy chyba radę.
Ja jestem jutro o 10 na Wałach - jak nie będzie nikogo to pójdę na jakiś mecz :-)
Tasior cos nie ma chetnych na jutro ... :/
No tak właśnie.... jeszcze kilka godzin ....... :-)
Nie będzie. O 12-tej (no około) będę na lotnisku na kwadracie modelarskim. :) Tj z hanagarowej w prawo jak do magazynów Ruchu. Na obwodnicy lotniska (betonka) w lewo i jakieś 200-300 m, potem w prawo. Parking widać. :)
o tu jest mapka :) http://www.epheli.pl/index.php?name=...ewtopic&t=2605
Ja na 99% będę jeśli można. Mam nadzieję, że jutro nic niespodziewanego nie wypadnie mi w pracy. Jakieś propozycje co do tematu pleneru???
Umówimy się na miejscu. Do zobaczenia. Ja przyjadę jeszcze z kolegą videofilmowcem.