I koniecznie waciak :)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Wersja do druku
I koniecznie waciak :)Cytat:
Jesli przy pomocy tego indetyfikatora mozna dzwonic na miasto to biore HAHA
Z waciakiem moze byc problem ...musialbys zamowic minimum 100 szt. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Krakers
No to niech sie chetni wpisuja cha cha na zbizajace sie jesienne poranki i wieczory to jak znalazl:) noi jak juz to czapka uszatka -syberyjka:)Cytat:
Chyba nie złapałeś idei po co robimy ten identyfikator. Wiesz, jak chcesz to możesz sobie wydrukować na plujce w domu i nie laminować - po co od razu do labu :mrgreen: . BTW fajny byłby z Ciebie harleyowiec w takich Cwanonowych gumiakach... w końcu co sklepowe to "pseudo", a to samoróbka więc byłbyś gość 8) .Cytat:
hmmm, ja sie czuje bardzo dowartościowany a mimo to chcę mieć identyfikator... jakaś anomalia? :mrgreen:
I na koniec... ten wątek jest dla chętnych na taki ID, a nie dla trolli 8) jak "wioską trąca" to już tutaj nie zaglądaj :-P .
[DoMiNiQuE] zabiłeś mnie tym zdjęciem kalosza :mrgreen: .
Diodak niepodniecaj sie tak, jeden watek krytyczny dla rownowagi :) , Qrna juz widze jak paradujesz z indetyfikatorem :):):) gdzie bedziesz z nim wchodzil powiedz przyjde popatrzec:) J mam Kartonik po body 20d to se wytne i na szyi powiesze na smyczy , bede bardziej widoczny:)
Chlopaki wybaczcie mi te poczucie humoru ale tak jakos fajnie jest:)
Ty idź pilnuj lepiej aukcji bo Ci znów zamkną :mrgreen:Cytat:
Spoko mam nadzieje ze juz nie zamkna :)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Kurde cos tu jest nie tak bo maila to ja napisałem dawno dawno temu ze najstarsi gorale tego nie pamiętają :mrgreen: więc mi tu kitu nie wciskaj :D. przyznaj sie - poprostu skasowałeś maile ;) lolCytat:
Zamieszczone przez Diodak
Ale zrobie to dla ciebie i wyśle jeszcze raz :mrgreen: :mrgreen:
pozro :D