Ja osobiscie, jezeli bedzie dobry, sliczny i do 2000 euro, to napisze, ze wspanialy.Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Natomiast jak bedzie za 3000 euro, to napisze, ze *********** (okreslenia niecenzuralne) :grin:
Wersja do druku
Ja osobiscie, jezeli bedzie dobry, sliczny i do 2000 euro, to napisze, ze wspanialy.Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Natomiast jak bedzie za 3000 euro, to napisze, ze *********** (okreslenia niecenzuralne) :grin:
Bedzie to oznaczalo tylko tyle, ze to nie jest sprzet na Twoja kieszen ...nic wiecej :rolleyes:. Mnie napewno nie bedzie na niego stac (z reszta ja osobisice nie odczuwam potrzeby posiadania takiego sprzetu-onanizowac sie nim nie musze) i nie jest to dla mnie powod zebym od razu warczal na Canona, ze wypuszcza na rynek takie drogie go**no ...w dodatku brzydkie ;)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
jezeli nie radzisz sobie z czytaniem po polsku, moge przetlumaczyc ci na niemiecki to co napisalem. nie napisalem ze nikon jest be ale wyrazilem moja prywatna opinie o niektorych uzytkownikach systemu nikon. to mi wolno, podobnie jak tobie nie musi podobac sie EOS 350. zyjemy w wolnym kraju, a z tego forum nie wylatuje sie za niezgodnosc opini z opiniami admina.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Ach pisz sobie ile wlezie :-)Cytat:
Zamieszczone przez sven
Mi chodzilo o to, ze jak w swobodnej dyskusji pada slowo Canon, to Twoja odpowiedz jest zawsze "pomidor", tfu, znaczy mialem powiedziec "a Nikon to..."
Przejmujesz się za bardzo ;)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Nie przejmuje sie tylko mnie to bawi :) (stad tyle tych ;) w mojej wypowiedzi)Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
no wlasnie pisze. ja sie ciebie nie czepiam, jak piszesz, ze 350 jest be, a 5d ci sie nie podoba. jest mi to zupelnie obojetne co ci sie podoba, czym robisz zdjecia itd.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
w "swobodnej dyskusji" zacytowano to, co niektorzy ograniczeni uzytkownicy nikona sadza o d5 (co pisza na forum nikona wiesz zreszta najlepiej)
No czepiac to bys sie na zasadzie symetrii mogl, jakbym na zaprzyjaznionym forum na kazda krytyczna wzmianke o Nikonie pisal "pomidor", tfu, mialo byc "a Canon to..." :lol:Cytat:
Zamieszczone przez sven
Czy ja wiem, jak krytyczny lub zartobliwy, to od razu musi byc ograniczony?Cytat:
Zamieszczone przez sven
Czy w tym nowym gripe BG-E4 do 5D ten przełącznik ON/OFF służy do w(y)łączania przycisków gripa, czy do w(y)łączania aparatu? :)
zapewne jak w kazdym gripie z przelacznikiem on/off do wylaczania przyciskow gripa :)Cytat:
Zamieszczone przez skrzat