Ja na wschód też nie.
O, właśnie, w browarze wiszą siakieś foty.
Poza tym i tak miałem z MxW iść do browaru, zmusić go do kupienia kliszy do 50e ( który musi zabrać ) i pokazać to i owo ( ad. fotek z żołnierzy ).
Wersja do druku
Ja na wschód też nie.
O, właśnie, w browarze wiszą siakieś foty.
Poza tym i tak miałem z MxW iść do browaru, zmusić go do kupienia kliszy do 50e ( który musi zabrać ) i pokazać to i owo ( ad. fotek z żołnierzy ).
Ja bym wolał pofocić niż łazić i oglądać czyjeś zdjęcia..
To zawsze można.
Edit: znaczy ja też jadę w celu pofocenia... niekoniecznie koników, w mieście można znaleźć też coś ciekawego.
mam zabrać 50E? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
nie, no w sumie mogę, ale jest ładnie spakowany w folijce :roll:
też bym wolał pofocić ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
mam pytanie: czy mógłbys zabrać ze sobą kit'owe obiektywy - jeden USM a drugi zwykły - zrobilibyśmy sobie porównanie... :roll:
juz ktos sie tym kiedys zajal ;) ...linki masz tutaj :)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
eee, dopóki nie zobaczę i nie dotknę, to nie uwierzę :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
i poza tym chodzi o szybkość i głośność, a nie tylko fotki...
No widzicie.
No sami potrzebujemy części teoretycznej.
Czyli miejsca, gdzie można sobie na chwilkę przysiąść.
Dlatego sugerowałbym spotkanie gdzieś w okolicach centrum - resztę planu można wymyślić na miejscu, w końcu "spontany" są najlepsze.
A co do godziny... jeśli po części teoretycznej mamy iść gdzieś focić ( co by dobre było ) to myślę, że nie późno po południu, gdy słońce jest nisko i zaczyna się robić ciemno... raczej wcześniej... wcześniej.
Może nie od rana, ale jakoś od południa lub trochę po...
Hmm...?
ok, to może plaza?Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
jest gdzie przysiąść, jest ciepło i sucho, a do tego dziś i jutro są jakieś pokazy mody 8)
niestety nie jest cicho... a cisza jest niezbędna do testów USM. :idea:
Dzisiaj fociłem w Plazie, a jutro bedzie to samo :|
Jeszcze Miss Polonia pomyśli, że na nią lecę, bo to już by był 3 raz w ciągu tygodnia jak ją fotografuję :P