Dobry pomysł, gdybyś w przyszłości kombinował ekpię na painta to też możesz dać znać, z chęcią pobiegam z gunem :) Po wcześniejszym foceniu będziemy mieli lepsze rozeznanie terenu :)
Wersja do druku
No niestety tam nie bedzie grac.. ale to jest temat na calkiem inne forum, nie robmy OT. Mozemy pogadac w czwartek ewentualnie ;]
ja ponawiam prosbe czy ktos sie swiatecznie statywem przelamie na czas focenia ?
w zasadzie mozna wziac tez pod uwage trojkacik 7 nogi ;]
Badi poratowalbym Cie, ale sam bede na lasce Kuby.. a moze lepiej napisac na statywie Kuby.. w sumie tak czy tak....:mrgreen:
moj benro jest "na wyjezdzie" i na jutro zoastaly mi tylko slick i gp.. i monopod, ale on jest raczej malo przydatne noca :?
pokombinuje jeszcze i dam znac ;]
Mimo, że mam bardzo blisko, to tam jeszcze nie byłem :-? ale niedawno był mój znajomy i o żadnej ochronie nic nie mówił, 2-3 osoby z galerii Jarkom też było i o żadnej ochronie też nie wspominali. Jeśli będziemy się organizować na tę cementowni to na pewno zrobie Recon :)
No to nastepny plener robimy w Będzinie.
To jest to co lubie :-)
Znając nasze tempo, już się możemy zacząć umawiać :-)
Może któraś sobota? bo trzeba by tam podejść za dnia i pasowałoby panu/pani Zemfira ;)
Ja jestem za Bedzinem jak najbardziej.. zdecydowanie dzien i zdecydowanie weekend.. no chyba ze w ktorys swiatczny dzien zaszalejemy ;P
Pozatym RNz masz racje.. zacznijmy sie juz umawiac, to akurat kolo wielkanocy sie cos uda moze :mrgreen: